Zoek jij een alcohol vervanger? Probeer deze cocktails

Wellicht ben jij bezig met dry january, drink je sowieso geen alcohol of wil je iets nieuws uitproberen. Wat de reden ook mag zijn: het is fijn om te weten dat er genoeg luxe, lekkere, alcoholvrije drankjes op de markt bestaan. Eén van de belangrijkste tips voor het stoppen met alcohol is om een lekkere vervanger te vinden voor je biertje of wijntje. Mocht jij op zoek zijn naar een alcohol vervangend drankje voor een alcoholvrije cocktail, check dan vooral één van onderstaande merken.

SEEDLIP

Dit merk heeft een duidelijke missie. Ze willen de manier veranderen waarop er in de wereld wordt gedronken. Dat doen ze met behulp van high-class non-alcoholische opties aan de man te brengen. De drie alcoholvrije drankjes die zij introduceren worden gekenmerkt door uitgesproken smaken in een luxe uitvoering. De SPICE 94 bezit onder andere Jamaicaanse pimentbes, cardamom (een oude en dure specerij), citroen en grapefruit. In de GARDEN 108 vind je erwten, rozemarijn, hooi, tijm en munt terug. De alcoholvrije drankjes van SEEDLIP mix je met tonic.

alcoholvrije drankjes

GIMBER

De productie van dit drankje begon kleinschalig, maar is al gauw uitgegroeid tot een groot succes. Het hoofdingrediënt van GIMBER is (de naam zegt het al) gember. Hierdoor bezit het drankje veel stoffen die bacteriën tegengaan, is het goed voor je spijsvertering en verlaagt het je cholesterol. GIMBER heeft een pittige smaak aan het einde en is bovendien geheel organisch gemaakt. Een lekkere en bewuste keuze dus.

alcoholvrije drankjes

FLUÈRE

Het merk FLUÈRE introduceert ook een aantal alcoholvrije drankjes. Hun flessen beschrijven ze als een “piece of art”; ze zijn dus mooi vormgegeven en hebben een luxe uitstraling. Het origineel bezit lavendel, koriander, jeneverbes en citroen. Verder zijn er nog twee andere varianten. Eén daarvan heeft onder andere elementen van koffie, cacao en toffe; de ander veel framboos. FLUÈRE is hiermee van alle markten thuis.

alcoholvrije drankjes