Kamado-workshop: een verrijking van jouw BBQ-vaardigheden

In samenwerking met Albert Heijn biedt het Outdoor Cooking Experience Center twee te gekke Kamado BBQ-workshops aan. Binnen deze actie bestaat het aanbod uit de Kamado Basis en de Kamado Gevorderde BBQ workshop. Hieronder vind je alle ins en outs van deze workshops:

Het prachtige Outdoor Cooking Experience Center is te vinden in het landelijke Kerkwijk. Centraal gelegen aan de snelweg, dus makkelijk te bereiken. De workshops worden gegeven door de beste BBQ Pitmasters. Of je nu een doorwinterde grillmeister bent of net begint aan je barbecue-avontuur, bij deze workshops zit je aan het goede adres. Door middel van deze workshop kan je er ook meteen achter komen of een de aanschaf van een Kamado het waard is. Wij zeggen natuurlijk ja!

De BBQ-workshops vinden plaats of dinsdag- of donderdagavond en duren van 18.00 tot 21.30 uur. Heb je al een Kamado of overweeg je er eentje aan te schaffen? Je bent hoe dan ook welkom om mee te doen. Er is een beperkte groepsgrootte van maximaal 20 mensen, zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt.

Wat staat je te wachten?

Heerlijke gerechten, bereid met alleen de beste ingrediënten, en een drankje dat perfect past bij de smaken die je gaat creëren. Maar de sfeer en veiligheid willen ze hoog houden, dus geniet wel met mate.

NA afloop van de workshop krijg je toegang tot een exclusieve BBQ pitmaster community. Hier kun je alles nog een keer rustig nalezen en je nieuwe BBQ-vaardigheden delen met gelijkgestemde grillfanaten.

Bij deze workshops is voor iedereen wat leuks en hierna ben jij zeker weten de BBQ master. Probeer het een keer uit en laat je inspireren door het grillen. Bij de Kamado-workshops krijg je de kans om heerlijke gerechten te bereiden en samen te genieten van de gezelligheid. Normaliter kosten beide cursussen 100 euro, maar nu kan jij hem tijdelijk op de kop tikken voor 60 euro per persoon. Check deze link voor meer informatie. Heb je nog niet een Kamado in je bezit? De Action verkoopt nu 2 Kamado-barbecues (18″ en 21″) tegen héél lage prijs.