De Action verrast barbecue-liefhebbers met betaalbare Kamado’s

Ben je een doorgewinterde barbecueër en zoek je een hoogwaardige barbecue zonder de bank te breken? Goed nieuws! De Action biedt nu online meerdere Kamado barbecues tegen een zeer vriendelijke prijs aan.

Neem bijvoorbeeld de 18 inch zwarte Kamado barbecue met een royaal grilloppervlak van 37,5 cm voor slechts € 299,00, plus € 24,99 bezorgkosten. Ter vergelijking: op Bol.com en bij verschillende tuincentra ben je voor dezelfde BBQ zo’n € 100 meer kwijt. De Kamado, een ware parel voor liefhebbers van BBQ, biedt een ongeëvenaarde ervaring dankzij zijn uitmuntende controle over de luchttoevoer, mogelijk gemaakt door de twee handige roosters. Deze functie stelt je in staat om de temperatuur precies naar wens aan te passen, waardoor je de volledige controle hebt over je kookproces en de smaak van je gerechten.

Waarom is deze barbecue zo speciaal?

Wat deze barbecue echt onderscheidt, is het gebruik van hoogwaardig keramisch materiaal. Dit zorgt niet alleen voor een uitstekende isolatie, waardoor de warmte gelijkmatig wordt verdeeld en behouden blijft, maar opent ook een wereld aan culinaire mogelijkheden. Of je nu wilt grillen, roken, bakken, stomen of slow cooking wilt uitproberen, deze Kamado staat garant voor succes.

barbecue action Kamado

Met een diameter van 18 inch biedt deze Kamado voldoende ruimte om te koken voor zowel kleine als grote gezelschappen, waardoor het de ideale keuze is voor elke gelegenheid. Of je nu een doorgewinterde BBQ-professional bent of net begint aan je culinaire reis, deze Kamado zal je niet teleurstellen en zal je keer op keer inspireren om nieuwe smaken te ontdekken en te creëren.

Voor de echte diehards een nog groter exemplaar van 21″

Als je op zoek bent naar nog meer grillruimte, biedt de 21 inch zwarte Kamado een indrukwekkend grilloppervlak van Ø 47,5 cm voor € 399,00, plus dezelfde bezorgkosten. Ook bij dit formaat bespaar je bij de Action zo’n € 100, als je de prijzen vergelijkt met die van andere aanbieders. Met vergelijkbare kenmerken als zijn kleinere broer, belooft deze Kamado een ongeëvenaarde barbecue-ervaring op hoog niveau.

action BBQ keramiek

Beide modellen zijn online verkrijgbaar en worden binnen 3-5 werkdagen thuisbezorgd. Dus, als je je grillspel naar een hoger niveau wilt tillen zonder de portemonnee te plunderen, ga dan snel naar de 21 inch zwarte Kamado een indrukwekkend grilloppervlak van Ø 47,5 cm voor € 399,00, en haal jouw betaalbare Kamado barbecue in huis!