Waar kan je Alain Clark van kennen?

Alain Clark (44) is geboren op 4 juni 1979 in Haarlem en is een talentvolle Nederlandse zanger, songwriter en producer. Hij tikt met zijn muziek meerdere genres aan, van pop tot aan R&B. Al sinds klein af aan raakte hij verliefd op muziek en met zijn eerste Engelstalige album “Live It Out” brak hij door bij zijn fans en zelfs ook internationaal. Met zijn eerste nummer kreeg hij na de twaalfde week een gouden plaat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alain Clark (@alainclark)

De zanger maakt winst met de verkoop van zijn grachtenpand

Alain Clark was samen met zijn ex-vriendin eigenaar van een prachtig grachtenpand, gelegen aan de Brouwersgracht 75B, te Amsterdam. We kunnen wel stellen dat dit een bijzondere woning is. Ondanks de centrale locatie, biedt het geheel 166 vierkante meter. Maar wat deze woning zo uniek maakt, is dat je de oude originele antieke balken kan zien in het huis.

Zelf kochten Alain en zijn ex-vriendin het pand in 2009 voor een prijs van 855.000 euro. Alain heeft het pand onlangs weten te verkopen voor een megabedrag van – let goed op – 1.355.000 euro. Dit houdt in dat de Haarlemmer een winst van een half miljoen (!) maakt, wat hij natuurlijk wel moet delen met zijn ex. Benieuwd hoe de prachtige woning eruit ziet? Check dan de foto’s van Alain Clark zijn oude grachtenpand in Amsterdam.