Kärcher EDI 4 elektrische ijskrabber

Soms kan het leven zoveel makkelijker zijn dan je denkt, zo ook met de elektrische ijskrabber EDI 4. Je verwijdert hiermee snel en moeiteloos dikke en hardnekkige ijslagen van autoruiten. Zodra het apparaat licht op het oppervlak wordt gedrukt, “snijdt” het snel en krachtig het ijs met zes plastic messen. Bovendien bieden de afgeronde toppen van de compacte ijskrabber een groot steunoppervlak voor veilige geleiding.

Een slimme schakelfunctie met stand-bymodus zorgt voor een automatische start. Als de ijskrabber omhoog wordt gebracht, stopt deze onmiddellijk automatisch. Iets wat ook wel handig is, is dat er na gebruik geen strepen of structuren zichtbaar zijn op de autoruiten.

elektrische ijskrabber

Hoe snel heb je de ruiten ijsvrij?

Dankzij de lithium-ionbatterij kan het apparaat langer in de auto blijven en is het altijd klaar voor gebruik. Een hoes zorgt voor veilig hanteren en opbergen. Thuis of in de auto opladen is eenvoudig met de meegeleverde oplaadkabel. Als de elektrische ijskrabber volledig is opgeladen, heeft het een batterijduur van ongeveer 15 minuten. Dat zal normaal gesproken ruim genoeg tijd moeten zijn. Al is het natuurlijk wel afhankelijk van de ijsvorming en voertuigtype. Maar meestal zal het slechts ongeveer twee tot drie minuten duurt om alle autoruiten van het ijs te bevrijden. Als je elke keer deze vrieskou hebt, zijn de messen na een tijdje natuurlijk versleten. Mocht dit het geval zijn, dan kan de schijf zonder veel moeite en zonder gereedschap vervangen worden.

Zie deze link voor de prijs en meer informatie over de elektrische ijskrabber.

Positieve reacties op Bol.com

De elektrische ijskrabber is nu te bestellen op Bol.com en kost maar € 59,00. Bovendien krijg je 30 dagen bedenktijd waarin je hem gratis kan retourneren. Je bent niet de eerste die de elektrische ijskrabber koopt en sommige waren zo aardig om een review achter te laten. Weten wij ook weer waar we aan toe zijn, en het scoort een uitstekend cijfer. Het heeft namelijk 4,9 van de mogelijke 5 sterren. Klik op deze link om naar de website van Bol.com te gaan.