De muzikale carrière van Alain Clark

Alain Clark, de getalenteerde Nederlandse zanger en songwriter, heeft met zijn muzikale carrière menig muziekliefhebber weten te betoveren. Met een unieke mix van soul, pop en R&B wist hij zich moeiteloos te onderscheiden in de Nederlandse muziekscene. Al op jonge leeftijd werd zijn talent ontdekt, en met zijn debuutalbum “Live It Out” brak hij definitief door bij het grote publiek. Zijn warme stem en meeslepende melodieën zorgden voor een onmiskenbaar eigen geluid. Niet alleen nationaal, maar ook internationaal oogstte hij succes en trad hij op in gerenommeerde zalen.

Als je kijkt naar zijn woning, dan kunnen we wel concluderen dat hij met zijn stem een aardig zakcentje verdiend heeft. Clark woonde met zijn ex-vriendin in een zeer fraai grachtenpand aan de Brouwersgracht in Amsterdam. Op de website van Bekendeburen vonden we het nieuws dat zijn woning nu te koop staat. Wij gingen rondneuzen op Funda en geven jullie een kleine rondleiding.

Zijn prachtige grachtenpand in Amsterdam staat nu te koop op Funda

De woning aan de Brouwersgracht 75B staat te koop voor een vraagprijs van 1.200.000 euro. Een flink bedrag, maar de koper krijgt er een indrukwekkend grachtenpand voor terug van 166 vierkante meter. Wat direct opvalt, zijn de originele antieke balken die het karakter benadrukken. Het pand dateert uit 1864 en werd voorheen gebruikt als een brouwerij en brandkazerne.

woning alain clark te koop amsterdam

De open woonkeuken is een ware droom voor elke culinaire liefhebber. Met een groot kookeiland, voorzien van Belgisch hardstenen aanrechtbladen en een 5-pits gaskookplaat, ben je hier klaar om je kookkunsten te laten zien. Ontspannen is een luxe in de badkamer, compleet met dubbele wastafels, een verleidelijk ligbad en nog een toilet.

Dit appartement telt ook een ruime slaapkamer, waar je ogen meteen vallen op de op maat gemaakte kledingkast. Met toegang vanuit zowel de woonkamer als de hal, is comfort gegarandeerd. Daarnaast is er een extra kamer, perfect als tweede slaapkamer of inspirerende werkkamer, grenzend aan de woonkamer. Het gemak dient de mens, en dat merk je aan de gezamenlijke fietsenberging en extra bergruimte op de begane grond. Dit appartement is de ideale combinatie van stijl, functionaliteit en comfort, een parel die klaarligt om ontdekt te worden.

Wij selecteerden een aantal foto’s hieronder (bron: Funda):

woonkamer grachtenpand jordaan

open keuken grachtenpand amsterdam jordaan brouwersgracht

amsterdam grachtenpand te koop slaapkamer

amsterdams pand huis met balken