AKA is de nieuwe Franse actiefilm

In de nieuwe Franse actiefilm AKA gaat het over een undercoveragent die binnenkomt in maffiaorganisatie in Frankrijk. De Sudanese maffialeider is van plan om een aanslag in de hoofdstad te plegen. Tijdens zijn tijd bij deze organisatie krijgt hij opeens een goede band met de zoon van de Sudanese leider. Dit zorgt voor enkele problemen tijdens zijn werk en hierdoor belandt hij in een morele crisis.

 

De maker en cast van Netflix-film AKA

AKA is voor regisseur Morgan S. Dalibert zijn allereerste film. Hij heeft wel vaker meegeholpen aan films, zoals Balle Perdue en Walter. Dalibert heeft ooit wel een korte film geregisseerd. De hoofdrol heeft Dalibert in de handen van Alban Lenoir gelegd. Alban is een acteur, scenarioschrijver en stuntman. Zijn ervaringen als stuntman komt zeker van pas in deze nieuwe actiefilm. Voor de rol van de maffiabaas heeft Dalibert oud voetballer van Manchester United, Eric Cantona, de rol gegeven.

De keiharde actiefilm AKA komt deze week op Netflix

Wanneer is de Franse Netflix-film te zien?

Ben je van plan deze film te gaan kijken? Dan hoef je ook zeker niet lang meer te wachten. Aankomende vrijdag 28 april komt de actiefilm op Netflix te staan.

Ben jij nu eerst nog benieuwd naar de trailer voordat je de film gaat kijken? Die vind je hieronder:

Ben je meer van waargebeurde misdaadverhalen? Wist je dat misdaadserie The Nurse binnenkort op Netlfix komt te staan?