Het frikandel-speciaal shotje

Dit frikandel-speciaal shotje is bedacht door Onrust Stokers en Candyfestival.nl. “Er zijn tal van extreme drankjes en zoetigheden, zoals die uit Japan, die vaak voorkomen in ‘challenges’ op social media. We dachten: wat als we een Nederlandse variant bedenken? Zo ontstond het idee voor een typisch Hollandse frikandel”, vertelde Stefan van Hees van Onrust Stokers.

 

Een frikandel-speciaal is natuurlijk heerlijk, vooral na een avondje stappen. Maar of dit wel te drinken is, weten we niet. De makers van het drankje zijn er enthousiast over en hebben een nieuw motto voor het shotje: ‘Eens je frikandel speciaal proeft, is er geen weg meer terug.’ De makers willen dat het drankje bekend wordt op TikTok omdat veel mensen op het platform nieuwe dingen testen zoals eten, drinken of gadgets. De mannen hebben het drankje wel alcohol vrij gemaakt omdat er natuurlijk veel minderjarigen op het platform zitten. Ook is het drankje vegan omdat ze geen dierlijke producten nodig hadden.

De bedenkers geven aan dat je hier niet dronken van kunt worden, maar dat je misschien wel een beetje high kunt worden door de intense smaak. Nou, misschien is het een idee om het toch te lanceren? Er zullen vast genoeg geïnteresseerden zijn!