Wie is Demi Rutting?

Demi Rutting is een 27-jarige influencer die in 2019 deelnam aan Temptation Island met haar toenmalige vriend Sidney Bout. De brunette is ontzettend sportief en houdt zich in haar vrije tijd bezig met sport en voeding, en dat is te zien.

Door deze gezonde levensstijl heeft zij een prachtig, afgetraind figuur. Om deze reden werd Demi Rutting genomineerd door FHM genomineerd voor ‘Fitgirl van het jaar 2023’. In totaal waren er vier stemrondes en van elke ronde gaan de twee vrouwen met de meeste stemmen door naar de finale. Demi deed mee aan stemronde vier, maar heeft helaas niet geschopt tot de finale. Nog steeds maakt dat helemaal niets uit, want een fitgirl is Demi Rutting zeker. Ze verdient eigenlijk wel een plekje in onze lijst met de Nederlandse fitgirls op Instagram.

De brunette zet Instagram op z’n kop in kanten setje

Op Instagram heeft Demi 124.000 volgers, die ze regelmatig verwent met foto’s van haar killerbody en schitterende uitstraling. Gisteren heeft de brunette een nieuwe foto geplaatst waarop ze te zien is in een zwarte kanten setje. Op de foto ontvangt ze veel likes en positieve reacties. Natuurlijk is dat niet zo gek met zo’n prachtig uiterlijk! Bekijk hieronder de foto van sportieveling:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DEEM (@demirutting)