Jacob de Vries van B&B Vol Liefde

Misschien herken je Jacob de Vries nog van B&B Vol Liefde? De show waarin waarin Nederlandse singles beginnen aan het liefdesavontuur van hun leven. In deze show stellen elf B&B-eigenaren hun harten open voor een leuke partner uit Nederland met wie zij hun leven verder willen delen. Een van deze deelnemers was Jacob de Vries. Hij zat opgescheept met vier dames die hem de kop gek maakten. Wat Jacob ook maar probeerde, niets beviel de vrouwen.

Als jij je Jacob nog herinnert, dan denk je vast direct aan het ongelofelijk mooie ‘paradijs’ dat hij had gecreëerd aan de Algarve in Portugal. Zijn riante villa ligt in Albufeira en Jacob heeft nu besloten deze te verkopen. Zoals gezegd vraagt De Vries de absolute hoofdprijs van maar liefst €7.9 miljoen. Maar wat krijg je nou voor dit bedrag?

De prachtige villa in Albufeira

Deze ongelofelijk luxe villa in het prachtige Albufeira heeft een ontzettend ruim woonoppervlakte van maar liefst 1500 m2 en beschikt over maar liefst twaalf slaap- en veertien badkamers. Deze villa is vrij gelegen en ligt hoog, waardoor je een fantastisch uitzicht hebt op de Atlantisch Oceaan.

Eén ding is zeker: je kan hier zeker tot rust komen. Zo kun je heerlijk genieten van het zwembad wanneer het buiten lekker warm is of van een lekker potje tennis op de tennisbaan waar regelmatig professionele tennissers komen trainen. Wanneer je wat minder intensief wil doen, is het ook mogelijk om een potje te gamen in de gameroom. Ook is er een prachtige yogaruimte aanwezig. Verder is er een prachtige tropische tuin die met liefde wordt onderhouden en waar een vermogen aan plantensoorten aanwezig zijn. We snappen wel waarom dit stekje een paradijs genoemd wordt.

Zie hieronder een aantal foto’s van Jacob de Vries zijn villa of bekijk de site van Bekendeburen:

Jacob de Vries B&B Vol Liefde villa te koop

tennisbaan jacob villa te koop