Dj Afrojack kocht dit huis voor Amanda Balk en zijn dochter

Inmiddels lijkt de DJ ook op relatievlak het goed voor elkaar te hebben. Hij heeft momenteel een relatie met de Italiaanse influencer en zangeres Elettra Lamborghini. Zij is de kleindochter van Feruccio Lamborghini, de oprichter van het legendarische automerk. In het verleden was de DJ een aantal jaar getrouwd met Amanda Balk, waarmee hij een dochtertje kreeg. Maar de relatie kwam ten einde en Afrojack krijgt vaak het verwijt er niet voor zijn dochtertje te zijn of te weinig aan haar en haar moeder te denken. Om deze geruchten de prullenbak in te doen, kocht de beste man hemzelf een luxe woning in Amsterdam voor zijn ex-vrouw en dochter.

De woning heeft een waarde van ongeveer 650.000 euro. Het is een luxe huis met een oppervlakte van 150 vierkante meter en maar liefst drie verdiepingen. Verder zijn er onder andere vijf slaapkamers en twee badkamers aanwezig.

Huis Afrojack Amanda Balk dochter
Foto via BekendeBuren

Daarnaast is er ook een luxe keuken in het appartement aanwezig en kan je op het dakterras of in de achtertuin lekker in de zon gaan liggen over enkele maanden. Het huis ligt aan het water en bij het lager liggende terras is er ook een stijger te vinden. Daarnaast is er in dit huis ook volop ruimte om te werken aan muziek. Er is namelijk een muziekstudio aanwezig. Daarnaast is er een garage om twee auto’s te parkeren, want extra parkeerruimte is in Amsterdam nooit overbodig.

Check hieronder meer foto’s van de woning:

huis Amsterdam
Foto via BekendeBuren
Woning afrojack te koop
Foto via BekendeBuren
Huis Amsterdam
Foto via BekendeBuren