Nieuwe films en series die verwacht worden op Netflix

Het is weer tijd voor een nieuwe week. Deze week komt er weer meer dan genoeg nieuws online. Denk bijvoorbeeld aan American Pie en John Wick 2. Perfect dus voor als je het een beetje hebt gehad met al dat schaatsen, en jij deze koude dagen het liefste voor je tv doorbrengt. Dit is wat er deze week nog meer nieuw op Netflix verschijnt.

1. Scarface

Scarface is een ultieme klassieker. De kans is dus ook groot dat jij deze film al eens hebt gezien. Al Pacino speelt de rol van Tony Montana, die vanuit Cuba naar Miami verhuist en daar in korte tijd een gigantisch drugsimperium voor zichzelf weet op te bouwen. Zijn succes is niet zonder gevolgen, blijkt al gauw.

Scarface dateert alweer uit 1983, maar is al die jaren één van de beste maffiafilms aller tijden gebleven. Vanaf dinsdag 16 februari kunnen we de film (weer) verwachten.

IMDb-score: 8.3

 

2. Jurrasic Park

Ook Jurrasic Park is zo’n film die een legendarische status heeft gekregen binnen de filmwereld. Van de films binnen de dinosaurus-franchise is het origineel toch het deel dat de meeste fans het meeste is bijgebleven. Niemand minder dan Steven Spielberg nam de regie van de film op zich.

In Jurrasic Park reizen we af naar het park, vlak voor de opening. Tijdens een laatste controle ontsnappen de dinosauriërs en vormen ze al gauw een groot gevaar. Ook deze film staat vanaf dinsdag 16 februari nieuw op Netflix.

IMDb-score: 8.1

 

3. Behind Her Eyes

Fans van films als Gone Girl zullen waarschijnlijk ook van Behind Her Eyes gaan genieten. In deze Britse serie gaat de alleenstaande moeder Louise een seksuele relatie aan met David. David blijkt haar baas te zijn en te zijn getrouwd.

Tegelijkertijd ontwikkelt er zich echter een vriendschap tussen Luise en Davids vrouw. Alle drie de personages blijken er hun eigen duistere geheimen op na te houden. Welke geheimen er worden onthuld is vanaf 17 februari te zien, als de serie nieuw op Netflix verschijnt.

 

4. Tribes of Europa

In Tribes of Europa is het toekomstige Europa ingedeeld in een aantal stammen. Net als in The 100 is men weer gaan vechten met primitieve wapens, en lijken de stammen onderling met elkaar in een heftige machtsstrijd te zijn verwikkeld. Twee broers en hun zus worden tegen wil en dank bij deze machtsstrijd betrokken, wanneer ze een mysterieuze kubus aantreffen na een vliegtuigcrash.

De Duitse serie staat vanaf vrijdag 19 februari nieuw op Netflix.

 

Check ook ons overzicht van 10 Oscar films die op Netflix staan.