Een adventskalender voor mannen

Het is voor veel families en vriendengroepen een jaarlijkse traditie: maak voor elkaar een adventskalender of kies een prachtige uit die je in de winkel kan kopen. Maar meestal vallen de goedkope kalenders wel tegen: alleen maar smaakloze chocolade of verzorgingsproducten van lage kwaliteit.

Maar er zijn wel bedrijven die adventskalenders hebben met goede producten. Zo heeft CHRONEXT een adventskalender gemaakt die nooit meer vergeten zal worden. Want deze adventskalender is wel héél erg indrukwekkend.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door CHRONEXT (@chronext)

Genoeg luxe horloges

1.25 x 1.77 x 0.28 meter, zo groot moest de adventskalender zijn om alle items erin te krijgen. Het is namelijk een kalender die vol zit met mega dure horloges. 24 dagen lang kan je genieten van elke dag een luxe horloge. En daarna? Dan heb je genoeg horloges om lekker veel af te wisselen.

Het leuke aan deze kalender: elk vakje is ook nog eens verlicht, dus je kan meteen zien wat er achter het deurtje schuilt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door CHRONEXT (@chronext)

In de adventskalender vind je de allerduurste en meest exclusieve horloges. En dan hebben we het niet over horloges van een paar honderd euro, je krijgt namelijk merken als AP, Patek Philippe en A. Lange & Söhne te zien achter de deurtjes. De waarde van deze horloges zijn onvoorstelbaar, het is dan ook niet gek dat het een hele dure adventskalender is.

Goed cadeau voor de feestdagen

Wanneer je dit cadeau aan iemand wilt geven, moet je wel een behoorlijke smak geld over hebben. De kalender heeft namelijk een waarde van €1,25 miljoen. Dat maakt het misschien wel de meest dure adventskalender die er momenteel op de markt is. En mocht je het geld niet hebben om dit cadeau te doen, dan kan je wel via de Instagram-pagina van CHONEXT elke dag ontdekken wat er achter het volgende deurtje schuilt.