Wie is Adriana Leon?

Of je nou van vrouwenvoetbal houdt of niet, we kunnen het er allemaal over eens zijn dat in de damesteams een paar prachtige vrouwen rondlopen. Wederom vonden wij er weer één, dit keer de Canadese voetbalster Adriana Leon. De dame is geboren op 2 oktober 1992 in Mississauga, Ontario, Canada. Dit maakt haar 29 jaar.

Deze voetbalster is een grote ster. Ze speelt voor FA Women’s Super League club West Ham United, dit maakt haar de teamgenoot van de knappe Alisha Lehmann. Ook komt ze uit voor het Canadese nationale team. Met het Canadese nationale team won Adriana zelfs een gouden plak op de Olympische Spelen, well done! Eerder speelde ze ook voor Seattle Reign, Boston Breakers, Chicago Red Starts, Western New York Flash en FC Zürich Frauen.

Ondertussen speelt ze sinds 2019 al voor West Ham United. Ze speelt hier als vleugelspeler. Het team staat niet bovenaan, maar ook niet onderaan. Ze staan van de 12 plekken op de 7e plaats, erg dicht achter Manchester City.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Adriana Leon (@_adrianaleon_)

Naast haar voetbalskills raken we ook niet uitgepraat over de looks van de Canadese voetbalster. Met haar mooie blonde lokken en haar lichtgroene ogen steelt ze ook de show buiten het veld.

Haar 139 duizend volgers denken daar hoogstwaarschijnlijk hetzelfde over. Ook houdt ze haar lichaam perfect in shape en dat is te zien. We kijken dan ook met alle liefde naar de foto’s  die de Canadese dame op Instagram plaatst. Mocht je meer van Adriana willen zien, ook buiten het veld? Dan hebben wij een selectie aan Instagram foto’s voor je op een rijtje gezet:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Adriana Leon (@_adrianaleon_)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Adriana Leon (@_adrianaleon_)