Action heeft nu een Tefal blender met reisbekers te koop

De Action zien we vaak als een winkel voor koopjesjagers waar je van alles kunt vinden voor een klein prijsje. In het verleden kon het dan ook nog wel eens voorkomen dat de prijs-kwaliteitsverhouding deze kleine prijzen ook weerspiegelden, maar tegenwoordig kun je bijna alles bij deze warenhuisgigant halen en is de kwaliteit ook daadwerkelijk goed.

Achter de schappen vol huishoudelijke artikelen, goedkope decoratie en handige benodigdheden, schuilt een wereld van verborgen juweeltjes en praktische vondsten. Eén van deze onverwachte schatten bij de Action is de goedkope Tefal blender met bijbehorende reisbekers.

Action Tefal blender reisbekers

Te gebruiken voor bijna alles

Deze blender, onder de naam Tefal Mix & Move, belooft kwaliteit én gemak. Deze blender combinatie heeft een hoogwaardige metalen behuizing en wordt geleverd met twee reisbekers. Deze reisbekers hebben allebei een capaciteit van maar liefst 600 ml. Het makkelijke van deze blender is dat het weinig ruimte inneemt maar wel goede kwaliteit levert. De motor is krachtig met 300 Watt aan power waardoor je een vlotte en gelijkmatige menging van de ingrediënten krijgt.

Action Tefal blender reisbekers

En naast de specificaties ziet de blender er ook nog top uit

De Tefal Mix & Move heeft een elegante en eigentijds ontwerp waarin stijl met functionaliteit wordt gecombineerd. Je snijdt je gekozen ingrediënten in stukken, stopt ze in de blender, en drukt vervolgens op één knop om alles samen te blenden met behulp van de verwijderbare messen. De verwijderbare messen zijn heel handig omdat je de blender zo dus ook goed kan schoonmaken.

Voor de mensen die veel onderweg zijn, zijn de reisbekers natuurlijk ideaal. Je zet de verwijderbare mesjes vast in de blender, draait er één van de reisbekers op en je kunt het blenden beginnen. Je blendt dus alles al in één van de reisbekers. Als je de volle beker eraf draait, de mesjes verwijdert en er de bijbehorende draaidop op draait, kun je het direct meenemen. Perfect dus als je een heerlijke smoothie of shake wilt drinken tijdens het ontspant in de tuin of wilt meenemen naar je of voor tijdens het sporten. Je kunt de beker bij de Action halen voor de spotgoedkope prijs van maar €29,99 euro. Ga naar de Action-webshop voor meer informatie.

Action Tefal blender reisbekers

De winkelketen heeft momenteel nóg een andere top deal. Zo verkopen ze nu een goedkope Makita-set.