Een goede gereedschapsset nu te koop bij Action

Als jij van klussen houdt, dan mag een solide gereedschapsset natuurlijk niet aan jouw collectie ontbreken. Ook als je geen echte klusser bent trouwens, dan dien je ook een dergelijke set simpelweg in huis te hebben voor wanneer je het een keer nodig hebt.

De Makita-combiset is bestaat uit een accu-boormachine, een accu-decoupeerzaag, een set van vijf losse decoupeerzaagjes, twee losse accu’s, een oplader én een handige opbergtas. De gereedschapsset wordt eenvoudig bij je thuisbezorgd binnen drie tot vijf werkdagen en na aankoop kun je het artikel binnen 14 dagen retourneren. Ideaal!

 

makita zaag-en boormachine van action

Het beste van alles: hij is nu online verkrijgbaar voor een bodemprijs van 169 euro! Even voor jullie beeldvorming: een losse Makita boormachine (inclusief 2 accu’s) kost normaliter al 129 euro. Voor een schappelijke 40 euro krijg je er nu dus heel veel meer bij.

Bekijk de website van de Action voor meer informatie over deze set.

Wat kun je allemaal doen met de Makita zaag- en boormachine?

Je kunt de Makita zaag- en boormachine van Action voor elke klus gebruiken. Of het nu gaat om schroeven of boren, deze set biedt altijd uitkomst. De machine is voorzien van een elektrische toerenregelaar waarmee je de snelheid zelf kunt afstemmen op elke specifieke klus. Zo biedt het apparaat de kracht die nodig is voor veeleisende taken, maar ook de finesse als je iets met beleid moet doen. De metalen tandwielconstructie van de Makita combiset niet alleen handig, maar maakt hem ook heel duurzaam van aard.

Bestel de Makita set van de Action via deze link.

De decoupeerzaag biedt uitkomst bij precisiewerk

De decoupeerzaag, die onderdeel uitmaakt van de Makita combiset, is ontworpen om te voorzien je zaagwensen. Je kunt met de decoupeerzaag moeiteloos door hout, kunststof of metaal heen zagen en vanwege het lichtgewicht kun je hem vrij en gecontroleerd besturen. Je kunt de decoupeerzaag afstellen op drie verschillende standen, afhankelijk van de te vervullen taak. De decoupeerzaag garandeert daarmee zowel een fijne afwerking als grove snedes. decoupeerzaag action

Ook bij dit apparaat bepaal je weer zelf het tempo vanwege de elektrische toerenregeling. De decoupeerzaag heeft daarnaast een kantelbare voetzool en kan tot wel 45 graden naar beide zijden kantelen. Daarmee wordt het mogelijk om elke hoek aan te pakken en zal de decoupeerzaag je dus nooit teleurstellen. Bovendien blazen de koelluchtkanalen het loskomende zaagsel weg, zodat je altijd een helder zicht zult hebben op de zaaglijn terwijl je een snede maakt.

Lees ook: de Action gereedschapsset is een hele koffer die nu voor een spotprijs te koop is.