Nicol Kremers is veel meer dan de ex van Peter Gillis

Na het grandioze succes van de augustus-editie met Jaimie Vaes op de Playboy-cover, konden ze het niet weerstaan om de lijn van bekende Nederlanders voort te zetten. Deze maand prijkt niemand minder dan Nicol Kremers op de cover van Playboy. Wellicht herinner je haar als de vroegere liefde van Peter Gillis, maar Nicol staat nu ferm op eigen benen. Ze bewandelt haar eigen pad en viert dit met een opzienbarende fotoshoot in het welbekende blad.

 

Een prikkelende carrièreswitch voor Nicol Kremers. Voor Nicol is blootgeven niet helemaal nieuw. Zo beheert ze een aantal online accounts waarop ze afbeeldingen deelt die niet voor de ogen van kinderen bedoeld zijn én had ze de leiding over een webshop die speeltjes voor in bed verkoopt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicol Kremers (@kremersnicol)

Vol zelfvertrouwen in de Playboy

Toch liet ze zich niet weerhouden om een adembenemende fotosessie neer te zetten. In een sfeervol oud landhuis nabij Arnhem toont Nicol meer – eigenlijk alles – van zichzelf. Haar reden om ja te zeggen? ‘Het is een eer om op de cover van de Playboy te staan! Ik heb illustere voorgangers als Tatjana Simic, Bobbi Eden en Katja Schuurman. En het bestverkochte nummer uit het verleden is nog altijd dat van Viola Holt, toch? Ik ben er trots op dat ik een keer deel mag uitmaken van die formule.’

Over haar voormalige partner, Peter Gillis, wil Nicol niet al te veel woorden vuilmaken. En zijn geld? Daar zit ze niet op te wachten. “Ik wil zijn geld niet. Zijn rotcenten mag hij houden. Ik kan prima voor mezelf zorgen. Ik dop mijn eigen boontjes.”

Dit gaat haar naar eigen zeggen uitstekend af: ‘Ik zit lekkerder in mijn vel, heb weer mijn eigen plekje gevonden en ben happy met mijn werk … Ik heb mensen om mij heen die van me houden en die me helpen. Het zal nog een lange weg worden om volledig te herstellen van het trauma dat ik heb opgelopen door de man die mij heeft mishandeld, maar ik ben op de goede weg.’

Wil je meer van Nicol Kremers zien in de Playboy? Markeer dan 7 september in je agenda, want dat is de dag waarop het nummer in de winkels ligt. Bekijk alvast de nieuwe coverfoto op het Instagram-account van Playboy.