Wat moet je als klusser in huis hebben?

Deze schroevendraaier past net niet. Balen. En waar is toch die zaag gebleven? Of misschien heb je wel überhaupt geen gereedschap en moet je telkens weer bij je vader of buurman langs voordat je aan de slag kan.

We voelen je frustratie. Maar in principe hoort elke man fatsoenlijk gereedschap in huis te hebben liggen, daar hoef je echt geen Bob de Bouwer voor te zijn. Gelukkig hebben onze vrienden bij Action daarvoor dé oplossing. Zij verkopen nu een volledige koffer met gereedschap voor een schappelijke prijs voor al jouw DIY projecten.

De Action verkoopt een volledige set gereedschap

Action heeft natuurlijk wel vaker toffe producten maar dit is echt een uitkomst voor alle klussers onder ons: een hele gereedschapskoffer voor nog geen 50 euro. En niet alleen is deze toolbox rijkelijk gevuld, maar ook nog eens super praktisch. Het komt namelijk in de vorm van een aluminium trolley met uitschuifbare handgreep waardoor je het gemakkelijk overal mee naar toe kan nemen. ”Ja hoor, oma, ik kom wel even een nieuwe lamp ophangen.” En dan hebben we het alleen nog maar over de buitenkant gehad.

action gereedschapskoffer

Maar het feestje begint pas echt als je de koffer opent: 88 losse onderdelen! Tangen, schroevendraaiers, handzagen, bitjes, inbussleutels en alles wat je wellicht nodig hebt bij het ophangen van een lamp of het bouwen van een tafel. Alles is handig gecompertimentaliseerd (wat trouwens één van onze favoriete Scrabble woorden is) waardoor al je tools te allen tijde binnen handbereik zijn.

gereedschap action te koop goedkoop

Samengevat biedt Action met deze set aan gereedschap de uitkomst voor al je klusbehoeften. Met deze draagbare werkplaats heb je alles wat je nodig hebt om menig klus aan te gaan. En dat voor minder dan 50 euro! Het enige minpuntje: deze Action-actie geldt maar tot morgen, dus ren snel naar een van de filialen.

Benieuwd naar andere deals? Bekijk dan de draadloze luchtcompressor van de Action.