Action verkoopt hele handige draadloze luchtpomp

De Action staat er om bekend hele handige spullen voor slechts een schijntje te verkopen. En ook nu slaan ze weer toe, met deze gewiekste draadloze luchtcompressor, welke voor maar € 30,- online te bestellen is.action draadloze pomp

“Met deze draadloze en krachtige luchtcompressor pomp je elke auto- of fietsband in een handomdraai op. Maar hij kan meer… Wat dacht je van vakantie?! Ook hier draagt hij zijn steentje bij met het oppompen van je luchtbed, voetbal of opblaasbare rubberboot. Hij kan het allemaal dankzij de verschillende meegeleverde opzetstukken”, zo luidt de product-informatie op de website.

Simpel opladen middels USB-kabel

Om iets op te pompen hoef je geen fysieke inspanning te leveren. Dat is fijn! Het enige wat je moet doen is op het ingebouwde LCD-scherm de gewenste druk voor hetgeen wat je wil oppompen instellen. Vervolgens doet de compressor het werk. Als de gewenste druk is bereikt, schakelt hij automatisch uit. Daarnaast heeft het apparaat ingebouwde ledlampjes, waardoor de pomp zowel overdag als ’s nachts gemakkelijk te gebruiken is.

draadloze-luchtcompressor-action-1

Draadloze luchtcompressor

Action €29,95 Shop nu

Ook het opladen is zeer eenvoudig. Als de batterij leeg is, laad je hem gemakkelijk op middels de meegeleverde USB-kabel. Handig toch? Je kunt de QLT draadloze luchtcompressor hier bestellen.

Ook ideaal voor de zomer: dit zwembad met een inhoud van liefst 5700 liter!