De ‘slimme’ radiatorknoppen van de Action

Iedere kamer voorzien van de perfecte temperatuur, dat kan met deze ‘slimme’ radiatorknop van de Action. Hij is ingebouwd met verschillende handige functies zoals vakantiemodus, open raam detectie maar ook kan je hem verbinden met Amazon Alexa of Google Home. Door gebruik te maken van een app, kan je deze handige radiatorknoppen bedienen en alle kamers individueel verwarmen.

Hij is makkelijk te plaatsen en je hebt er geen apart gereedschap voor nodig! Dit is niet de eerste keer dat Action komt met geld besparende huishoudelijke apparaten. Eerder brachten ze ook al een elektrisch droogrek op de markt.

bestuurbare radiatorknoppen

Lees voor gebruik wel even goed de handleiding door, er staan wat handige tips en tricks in wat betreft de functies die deze gadget allemaal heeft en wat die kan. Mooi voorbeeld: heb jij per ongeluk het raam open laten staan maar is de verwarming ook op hoge toeren bezig? Geen stress, de radiatorknop kan dit herkennen en schakelt zichzelf vervolgens uit. Dit zorgt ervoor dat jij niet loopt te stoken voor de buren en jij dus heerlijk geld aan het besparen bent. Natuurlijk kan je ook gewoon vanaf een afstandje de temperatuur instellen via de app!

geld besparende radiatorknoppen

Deze ‘slimme’ radiatorknoppen zijn te koop op de website van de Action, hier krijg je er drie voor de prijs van €99,95. Redelijke investering, maar aan het einde van de rit is dat is het zeker waard.