De Action komt met een elektrisch droogrek

Meerdere huishoudelijke apparaten verbruiken een bak aan stroom, een mooi voorbeeld is een wasmachine. Toch gebruik je deze, zeker in de winter, het meeste. Was drogen aan een lijn kost veel tijd en is tijdrovend. Nu willen we natuurlijk ook niet de kachel omhoog draaien. Daarom kwam Action met een handig product waarmee jij energie kan besparen en gewoon je wasjes kan drogen.

Het is makkelijk gezegd natuurlijk; het verminderen van je energiekosten door je wasdroger niet tot nauwelijks te gaan gebruiken. Als je alleen woont zou het eventueel kunnen, maar bij koppels of gezinnen wordt het al een stuk lastiger. De budgetshop kwam met een droogrek dat zichzelf opwarmt zodat je wasgoed nu nog sneller en gemakkelijker kan drogen. Binnen vijf minuten is hij opgewarmd en klaar voor gebruik. Ben je klaar, dan kan je hem snel en gemakkelijk opvouwen en wegzetten. Totaal kan er twaalf meter aan was opgehangen worden aan het droogrek. Genoeg plek voor iedereens was!

elektrisch droogrek action te koop

Als je kijkt naar de huidige energieprijzen, is het bedrag van dit elektrisch droogrek helemaal niks. Je kunt hem alleen maar kopen in de webshop van de Action hier kost hij €49,95. Wij vinden het wel een poging waard.