Nooit meer met de hand wassen

Het met de hand wassen van kleding kan een vreselijke en tijdrovende klus zijn, vooral op de camping, tijdens vakanties of als student. Het is een uitdaging om je kleding grondig schoon te krijgen zonder het gemak van een wasmachine. Het kost veel tijd en energie om in een teiltje of wastafel te staan en elk kledingstuk afzonderlijk te schrobben. Bovendien is er altijd het risico dat je kleding niet volledig schoon wordt of dat er hardnekkige vlekken achterblijven. Daarbij komt ook nog dat het fysiek een vervelende taak kan zijn. Maar de Action zou de Action niet zijn als ze ook voor dit probleem een passende oplossing zouden hebben: een mini-wasmachine.

Action verkoopt mini-wasmachine

De Action verkoopt nu een mini-wasmachine. Dit is ideaal voor kampeerders, vakantiegangers en bijvoorbeeld studenten: deze mini-wasmachine kan overal geplaatst worden en maakt kleine wasjes weer helemaal schoon. De afmetingen zijn slechts 34 x 48 x 34 cm en past daardoor gemakkelijk in elke hoek van elk huis. Juist omdat het zo’n compact is, brengt het ook maar een gewicht van slechts 5 kg met zich mee. Licht genoeg om deze mini-wasmachine van de Action dus ook mee te nemen op reis of te verplaatsen wanneer nodig.

Action mini-wasmachine

Onderschat zijn formaat niet, want deze mini-wasmachine heeft een laadvermogen van 3 kg. Perfect dus voor kleine wasjes of als je snel eventjes iets schoon moet hebben. De mini-wasmachine is geschikt voor al je favoriete kledingstoffen en kan zelfs de wat meer delicate stoffen wassen. Het heeft een ruime watertank van 10 liter, waardoor je genoeg water gebruikt om je was grondig schoon te krijgen. De maximale was-temperatuur is 60 °C en met het supersnelle wasprogramma van slechts 15 minuten heb je je was dus binnen een handomdraai klaar.

Action mini-wasmachine

Ook nog eens energiezuinig

Naast prestaties blinkt deze mini-wasmachine van de Action ook uit in energie-efficiëntie. Met een energielabel B verbruikt hij minimaal stroom, goed voor het milieu en je portemonnee. Met een toerental van 1340 rotaties per minuut centrifugeert hij effectief, waardoor je kleding minder tijd nodig heeft om te drogen. Gelukkig maakt het ook weinig lawaai: met een vermogen van 260 watt en een geluidsniveau van slechts 58 dB combineert deze machine efficiëntie met stille werking. Je kunt dus ook makkelijk in de avond nog eventjes een klein wasje aanzetten. De mini-wasmachine is alleen online verkrijgbaar, dus check snel de website voor de prijs en voeg het meteen aan je winkelmandje toe.

Action mini-wasmachine

Lees ook: Altijd warm in bed? De Action verkoopt nu verkoelende kussens én dekbed.