Een kleine, maar fijne BBQ bij de Action

De Action verkoopt momenteel ook al twee grotere broertjes van deze Kamado barbecue. Dit kleinere en handzamere formaat is ideaal voor een klein gezin, of om lekker mee te nemen op vakantie. Bovendien is deze ook nog goedkoper met zijn prijs van maar 99 euro. Wanneer je met een kleine groep vrienden met een biertje in de tuin een beetje wil barbecueën is deze Kamado ideaal. Perfect om je biefstuk, je burgers of om een stukje groente op te grillen. De 99 euro die je betaalt voor de barbecue is laag ten opzichte van andere aanbieders. Zo betaal je bij Bol.com al snel 40 euro meer voor precies dezelfde barbecue.

Barbecue action

Check deze link om naar de webshop van de Action te gaan

De Kamado Barbecue

De Barbecue van Kamado is gemaakt van keramiek. Hierdoor isoleert de barbecue als geen ander, en behoudt hij goed zijn warmte. Het vlees blijft hierdoor heerlijk sappig en mals, en zorgt ervoor dat de gerechten hun smaak goed behouden.  Daarnaast heeft de barbecue twee praktische ventilatieroosters. De roosters die onderaan en bovenaan de barbecue zitten, zorgen ervoor dat je de luchttoevoer nauwkeurig kan bepalen. Op deze manier kun je jouw gerechten klaarmaken op de temperatuur waarop jij dat wil, omdat je deze makkelijk kan reguleren. Bovendien is de temperatuur ook goed in de gaten te houden door de temperatuurmeter die bovenop de barbecue zit.

Action bbq

Door al deze opties kun je jouw eten op veel verschillende manieren klaarmaken. Roken, stomen, bakken en grillen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden die je met de Kamado hebt. Één ding is zeker, je hebt in ieder geval de klassieke barbecuesmaak bij je gerechten.

action bbq kamado

De Kamado 13 inch barbecue is vanaf 19 maart 2024 te koop op de website van de Action, en dus niet in de winkel. Houd rekening met de 12,99 euro bezorgkosten die er nog bovenop komen. Als alles goed gaat, is het product dan binnen drie tot vijf werkdagen in huis.