Een goedkoop alternatief van de Cloudpillo?

Je leest het goed. De Action heeft nu een dupe van de Cloudpillo aan het assortiment toegevoegd. Eén blik op het kussen en je denkt direct aan de duurdere variant. Eén ding is zeker: hoewel we (nog) niet kunnen vertellen of dit goedkope net zo goed is, ze lijken in ieder geval wel op elkaar.

Als eerste zullen je nekklachten door beide kussens verdwijnen, doordat je het ergonomische kussen kunt afstellen, geheel naar jouw wensen en slaaphouding. Ook zijn de kussen gevuld met versnipperd traagschuim, dat zich volledig vormt naar je lichaamshouding en altijd de vorm zal behouden.

Maar is er dan een verschil tussen de hoofdkussens? Ja, dat is er zeker! Het verschil zit hem vooral in de prijs, want je betaalt € 69,95 voor het hoofdkussen van Cloudpillo en bij de Action € 19,95. Dat is een verschil van maar liefst € 50! Het gokje meer dan waard, toch?

Action komt met spotgoedkope variant van de Cloudpillo

Hoofdkussen

Action €19,95 Shop nu

Wil jij dit Ergonomische hoofdkussen van de Action? Dan moet je in ieder geval niet naar de filialen gaan van de winkelketen. Je kan hem gewoon online bestellen op de website van de Action voor €19,95. Dat niet alleen de Action verkoopt voor € 2,27 een absoluut wondermiddel.