Hoe kan je je afvalcontainer schoonmaken?

Zodra het weer wat warmer wordt is het tijd om die vuilnisbakken eens even goed onder handen te nemen. Als het afval kan natuurlijk lekker gaan rotten en stinken in een afgesloten, warme ruimte. Toch is het altijd een klus waar we ontzettend tegenop zien. Een afvalcontainer is namelijk niet alleen vrij groot en lastig schoon te maken, maar heeft ook nog eens een vreselijke geur omdat er natuurlijk constant afval in zit. De Action heeft nu echter een écht wonder schoonmaakmiddel te koop die niet alleen de bak goed schoon kan maken, maar ook zorgt dat onaangename geurtjes niet snel terugkomen.

 

Wonder schoonmaakmiddel van de Action

Misschien heb je het product wel eens zien staan: Bin Brite. Zoals de naam van het wonder schoonmaakmiddel al doet vermoeden, zorgt dit voor een stralende afvalcontainer. Het is een schoonmaakpoeder wat je bijvoorbeeld ook kent van andere schoonmaakmiddelen.

Wat Bin Brite anders maakt dan andere schoonmaakmiddelen? De langdurige actieve werking van het poeder. Je hoeft het product namelijk maar één keer goed aan te brengen en het beschermt je vuilnisbak vervolgens voor een lange tijd tegen vervelende geurtjes, zelfs wanneer je de container keer op keer weer vol maakt met vuilnis. Het poeder zelf geeft een aangename geur en zal daarmee de onprettige geuren van het afval tegengaan. Perfect voor zowel jezelf als mensen in de omgeving dus.

Bin Brite wonder schoonmaakmiddel nu te koop bij Action

Bin Brite van de Action is niet alleen een wonder schoonmaakmiddel

Vaak lijken producten zoals deze te goed voor woorden. Hoe kan een schoonmaakmiddel bijvoorbeeld goed zijn werk doen zonder dat er schadelijke chemicaliën in zitten. Toch heeft Bin Brite hier de oplossing voor gevonden. Het product is namelijk geheel milieuvriendelijk. Het bevat geen schadelijke bestanddelen waardoor het veilig is voor gebruik en heeft een minimale impact op het milieu.

Daarnaast is Bin Brite, net zoals veel andere producten van de Action, ook nog eens ontzettend betaalbaar. Je haalt het namelijk al in huis voor € 2,27! Juist omdat het product dus een langdurige werking heeft, hoef je het product ook niet zo vaak opnieuw in huis te halen. Hét perfecte wonder schoonmaakmiddel dus. Naast de poeder heb je ook nog een spray variant waarmee je zowel je afvalcontainer als je gewone vuilnisbak snel van onprettige geurtjes kan verlichten.

wonder schoonmaakmiddel nu te koop bij Action