Domein Verschuuren koopt huis in Utrecht

De koopsom van het herenhuis bedroeg 710.000 euro. Dit is een slimme zet van Domien Verschuuren, die de vraagprijs van het huis van 755.000 euro naar beneden wist te onderhandelen. Is dit een teken van een dalende vastgoedmarkt of gewoon Domiens onzekerheid die zijn onderhandelingsskills op scherp zet? Het mysterie rondom zijn vastgoeddeals lijkt net zo intrigerend als zijn radiopresentaties.

Het herenhuis, gelegen op een droomplek nabij het centrum van Utrecht, biedt 13 vierkante meter aan potentieel. Verdeeld over drie woonlagen, herbergt het vijf kamers, waaronder vier slaapkamers en een badkamer. De halfopen keuken schreeuwt om een upgrade, en Domien lijkt vastbesloten om zijn eigen stempel op het pand te drukken.

Met een hypotheek van 835.895 euro lijkt Domien de investering serieus te nemen, en het feit dat zijn huidige woning nog niet te koop staat, betekent dat er bij fans van de radio-dj erg veel vragen opborrelen.

Wat heeft het herenhuis nog meer te bieden?

Dit herenhuis, een zeldzame kans in het hart van Utrecht, biedt grenzeloze mogelijkheden. Met 133m² leefruimte, dateert het uit 1904 en roept het op tot modernisering. Gelegen in de geliefde Vogelenbuurt, omringt het huis je met alle benodigdheden, van erg veel gezellige cafés tot scholen en speeltuinen voor de kids.

Als je dit pand betreedt, doe je dat via een indrukwekkende entree met een royale hal en hoog plafond. De woonkamer biedt erg veel daglicht dankzij een schuifpui. De aangrenzende eetkamer kan je heerlijk dineren met vrienden en familie. De halfopen keuken schreeuwt om getransformeerd te worden tot een prachtige leefkeuken. Een kelder op de begane grond biedt ideale opslag voor bijvoorbeeld een wijnkelder of een hoop extra ruimte.

Huis

Op de eerste verdieping leidt een ruime, lichte overloop naar twee slaapkamers met unieke kenmerken, terwijl de badkamer voorzien is van luxe gemakken. De tweede verdieping, met handige overloop, herbergt twee veelzijdige slaapkamers met mogelijkheden voor thuiskantoor, hobbyruimte, of extra slaapkamers.

Bekijk hieronder meer foto’s van het nieuwe huis van Domien Verschuuren (bron: Funda):

keuken woning utrecht domien verschuuren

woning domien verschuuren utrecht