Lekker rond crossen op een elektrische step

Deze leuke gadget gaat wel zo’n 25 kilometer per uur. Dat is dus net zo snel als een e-bike. De step is super makkelijk om onder de knie te krijgen aangezien de bediening hartstikke simpel is. Wanneer je op de elektrische step staat, zie je een display voor je. Je kan sowieso altijd op de step rijden, dat is geen probleem. Wanneer je de QR-code op de step scant en dan inlogt met jouw gegevens, dan kan de step tot wel 25 kilometer per uur rijden. Zonder in te loggen kan je maximaal 15 kilometer per uur.

Aan de rechterkant van het display zie je een gashendel. Aan de linkerkant van het stuur zie je een rem. Om af te kunnen remmen laat je voorzichtig je gashendel los en druk je langzaam de rem in om tot stilstand te komen.

Bekijk deze link om naar de Action webshop te gaan.

Wat maakt de Segway Ninebot KickScooter F25E II zo bijzonder?

Het handige aan deze Segway is, is dat ‘ie opvouwbaar is. Ga je dus op pad met de auto? Dan past deze Segway met gemak achterin de kofferbak. Hiernaast kan de step tot wel zo’n 25 kilometer rijden zonder opnieuw op te laden. De step rij op 10-inch luchtbanden waardoor je op bijna elk oppervlak soepeltjes kan rondrijden. De remmen bieden superieure remprestaties, waardoor je in elke noodsituatie gelijk tot stilstand kan komen.

Nu te koop bij de Action een Segway met maximumsnelheid van 25 km.h

Online te bestellen bij de Action

Deze Segway is alleen maar te krijgen via de webshop van Action. Naar de winkel gaan heeft dus geen enkele zin. De Action verkoopt deze Segway nu voor maar €349,00. Dat is pas een koopje, vooral als je bij andere webshops prijzen rond de €460,00 ziet staan. De Segway wordt steeds populairder, dus wees er snel bij.

Ben je nu benieuwd naar meer leuke gadgets van de Action? Bekijk dan eens de eivormige Kamado BBQ die de Action mét korting verkoopt!