Lekker barbecueën

Kijk jij ook zo uit naar de zomer? Alles lijkt toch net even een stukje beter te zijn als het weer ook mee zit. En wat is nou nog beter dan lekker ontspannen barbecueën na een lange werkdag met goed gezelschap> Toch zijn er best wat mensen die wel graag zouden willen barbecueën, maar er weinig ruimte voor hebben. Niet iedereen heeft immers een tuin of een opslagplaats voor een grote barbecue.

Gelukkig zijn er ook genoeg goede barbecues te vinden die wat kleiner van formaat zijn en daardoor makkelijker op te bergen. Helaas zijn deze modellen vaak alsnog aardig aan de prijs. Nu heeft de Action een perfecte oplossing: een echte Kamado BBQ voor een fijne prijs.

Check deze link om naar de website van de Action te gaan voor de prijs en meer.

De Kamado BBQ is klein maar fijn

Om wat voor reden je nou ook opzoek bent naar een kleinere en goedkopere BBQ, de Action biedt nu een prachtige Kamado BBQ aan. Deze barbecue is eivormig, zwart en heeft een hele professionele afwerking. Het grilloppervlak heeft een diameter van 37,5 centimeter waardoor je gerechten voor twee tot vier personen tegelijk kunt klaar maken. Perfect voor een gezellig avond met vrienden of familie dus. De Kamado BBQ die de Action aanbiedt is de 18 inch versie en is omgerekend zo’n 45 cm hoog. Het is dus een klein model en weegt slechts 55 kilogram, waardoor het ook nog eens goed te verplaatsen is. Er zitten ook wieltjes onder dus als je klaar bent rol je de BBQ zo naar de ideale plek.

Action verkoopt goedkope Kamado BBQ

Wat is de prijs bij de Action?

De Kamado BBQ heeft zowel een ventilatierooster aan de onderkant als op de top van de deksel waardoor je de luchttoevoer nauwkeurig kunt reguleren. Ook heeft deze barbecue een temperatuurmeter bovenop zodat je makkelijk de ideale temperatuur in de gaten kan houden. De Kamado BBQ is voornamelijk gemaakt van keramiek, wat ervoor zorgt dat de warmte binnenin het ei warm blijft. Je kunt hierdoor dus vrijwel alles doen: grillen, bakken, stomen of roken; alles is mogelijk. Action verkoopt goedkope Kamado BBQ

De Kamado BBQ is bij de Action alleen maar online te koop en heeft een prijs van maar €299,00 euro. Als je dit vergelijkt met andere websites merk je dat deze prijs écht heel laag is; bij andere barbecue specialisten en online webshops staat dezelfde BBQ te koop voor meer dan €500,-. Start je zomer goed en check dus snel de website van de Action voordat het te laat is. Eet smakelijk!