De Action stunt met een betaalbare elektrische fiets

Een elektrische fiets, dat is toch lekker. Tuurlijk kan je op met het klassieke stalen ros ‘van a naar b’ scheuren, maar door middel van een elektrisch aangedreven fiets gaat dat nog net wat soepeler. Vaak betaal je voor een elektrische fiets al relatief hoge bedragen. Het is dan ook meer dan normaal om voor een e-bike een geruime 1000 euro neer te leggen. Toch is het wel heel erg lekker dat je nu ook bij de Action een elektrische fiets kan aanschaffen, zonder dat je jouw hele portefeuille hoeft leeg te trekken.

action elektrische fiets

Soepele specificaties van de e-bike

De elektrische fiets is van het merk CARRAT. De achtermotor bevat 250 watt, waardoor je een trapondersteuning hebt tot om en nabij de 25 kilometer per uur. Daarnaast heeft de fiets een actieradius van 80 tot 120 kilometer. Genoeg dus voor de langere afstanden, of gewoon voor dagelijks gebruik. De fiets bevat zes versnellingen, en drie verschillende trapondersteuningen. Zo kan je de variant kiezen die past bij jouw snelheid en gebruik.

Fiets action

Flitsend model

De fiets heeft een wielmaat van 28 inch. Het model van de fiets is wellicht niet het meest sportief, maar na een avondje aan de alcoholische versnaperingen te hebben gezeten, dan is de lage instap ideaal. Ter compensatie is de kleur gelukkig lekker neutraal. Ben je bang dat de fiets uit elkaar valt voordat je de eerste ronde naar de supermarkt gemaakt hebt? Geen stress. Je krijgt 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar garantie op de accu.

Helemaal warm geworden van dit product? De elektrische fiets staat nu te koop via de website van Action voor het bedrag van 799 euro.

8015244400624_84eb5b2f-e9db-470a-9ecb-eab71773e2a4

Elektrische fiets

CARRAT €799 Shop nu

Ook ons eigen kikkerlandje heeft de nodige bedrijven die e-bikes produceren en leveren. Benieuwd naar elektrische fietsen van eigen bodem? Lees dan over de Nederlandse e-bike merken.