Action verkoopt een spotgoedkope actioncamera

Met een actioncamera kun je de mooiste momenten van je vakantie vastleggen. Ook op momenten dat je bijvoorbeeld geen telefoon of camera vast kunt houden of wanneer je onderwater bent. Ga je op wintersport, mountainbiken of zwemmen bij koraalriffen? Dankzij een actiecamera kun je dat allemaal achteraf terugkijken. Dat is toch ideaal?

actioncamera action denver

De Action verkoopt momenteel een Denver actiecamera ACT-5051W waarmee jij de beelden vastlegt voor de aftermovie van jouw vakantie. De actiecamera maakt 12MP foto’s en Full HD-video’s met 30 frames per seconde. Prima beeldkwaliteit dus, voor zo’n klein apparaatje. Voor de bediening zijn er maar vier knopjes, waardoor het gebruik lekker makkelijk wordt. Met de aan- en uitknop wissel je ook tussen de foto en videomodus en ook kun je de eerdere beelden zien op het 2 inch scherm.

Waterdicht, stofdicht en inclusief allerlei accessoires

Om de camera heen zit een water- en stofdichte behuizing heen zodat hij goed beschermd is. Met de behuizing kun je hem ook aan één van de accessoires bevestigen. Want soms is het niet handig om de camera vast te houden en wil je hem bijvoorbeeld aan je stuur, dashboard of iets anders. Zo kun je dus video’s maken en toch je handen vrij hebben.

foto's en video's maken op vakantie met actioncam

Ook video’s maken van een afstand is een optie. Daarvoor hoef je alleen maar de app te downloaden en de camera via WiFimet de telefoon te verbinden. Batterijen zijn gelukkig niet nodig, want je kun hem gewoon met een USB-kabel opladen. Wanneer de SD-kaart vol is, kun je de kabel ook gebruiken om de beelden over te zetten naar een computer.

De Denver actiecamera ACT-5051W is nu online verkrijgbaar bij de Action voor €24,95. Ga jij deze actioncamera nog even gauw aanschaffen voordat je op vakantie gaat? Nog geen idee wat voor avontuur je wilt beleven met de camera? Misschien is het opblaasbare supboard van Action iets voor jou.