Goedkoop supboard online te bestellen bij de Action

Action verkoopt momenteel een opblaasbaar supboard in hun webshop en die wil je gewoon echt hebben. Ideaal om het water mee op te gaan, zeker als je surfen eigenlijk iets te hoog gegrepen vindt. Voor wie nog niet weet wat suppen is: sup staat voor Stand Up Paddling. De bedoeling is dus dat je gaat staand op het board – dat wel iets weg heeft van een surfplank – en je zelf vooruit peddelt. Natuurlijk kun je ook gewoon gaan zitten, dan blijf je beter in balans, zeker als beginner.

Q4Life opblaasbaar supboard

Met dit supboard van Q4Life kun je uren op het water doorbrengen. Alles wat je nodig hebt zit erbij en het board is opblaasbaar, dus je kunt het makkelijk meenemen. In de doos vindt je onder andere een handpomp met drukmeter en een leash zodat je het board niet kwijtraakt als je er toch vanaf valt.

Q4Life supboard van Action

Een supboard is stabieler en heeft meer volume dan een surfplank en vaak een iets andere vorm. Daardoor is het makkelijker om je balans te houden en te peddelen. Het supboard van Q4Life heeft een lengte van 320 centimeter en is 76 centimeter breed en 15 centimeter dik. De maximale belasting van het board is 150 kilo.

Je kunt het supboard dus staand of zittend gebruiken en de peddels naar wens verstellen. Wil je ook nog een beetje comfort terwijl je zit? Dat kan ook, want er zit zelfs een zitje bij waardoor je hem als kajak kan gebruiken. Je neemt het board en de spullen makkelijk mee in de bijbehorende rugtas. Een lek is zo gefikst met het reparatiesetje.

 

Het Q4Life opblaasbaar supboard is momenteel verkrijgbaar in de webshop van Action voor slechts €189. Besteld? Dan krijg je hem als het goed is binnen 3-5 dagen thuisbezorgd en heb je nog twee weken de tijd om je weer te bedenken.