Een koopje van de Action

De kachel heeft een 24-uurs-timer, is op afstand te bieden met een app, heeft een simpele bediening en een strak design. Het product is alleen via de webshop te verkrijgen, dus pas op: ren niet direct naar de dichtstbijzijnde fysieke winkel. Nadat het product geleverd is, verwarm je voortaan je huis moeiteloos met deze ‘LSC Smart Connect’-convectorkachel. Bovendien hoef je hier niet eens voor thuis te zijn, want je kunt de verwarming alvast aanzetten als je onderweg naar huis bent. De kachel beschikt over twee verwarmstanden en een antivriesmodus. Ook heeft de heater een timer zodat het vanaf bijvoorbeeld de avonduren automatisch begint met verwarmen. Op het led-display goed te zien welke functie geactiveerd is en het apparaat heeft een strak design waardoor het niet vloekt met je interieur.

Verder wordt op de website van de Action het volgende uitgelegd: ‘Om de kachel aan te zetten of in te stellen gebruik je de knop aan de voorkant, of de app. Omdat de heater beschikt over “electronic room temperature control” zal de heater de temperatuur van de ruimte lezen, om deze tot een comfortabele temperatuur te brengen. Tip: Zet de heater op afstand aan via de app, zodat je nooit in een koud huis thuiskomt. Zodra de heater bij jou thuis is bezorgd, hoef je alleen even de pootjes aan de onderkant te bevestigen en het verwarmen kan beginnen.’ 

De kachel is te koop via de webshop van de Action voor een bedrag van 50 euro per stuk. Daar komen dan ook nog vijf euro aan bezorgkosten bij.

Specificaties van de convectorkachel

Hieronder zie je de specificaties van deze voordelige kachel:

Artikelnummer 3012731
Merk LSC Smart Connect
Gewicht 3,6 kg
Afmetingen 9 x 62 x 43 cm (dxbxh)
Met app Ja (via wifi)
Met led-display Ja
Met timer Ja (24 uur)
Wifi 2,4 GHz
Vermogen 2000 watt
Spanning 220 – 240 volt
2 verwarmstanden 1250 watt en 2000 watt
Geschikt voor ruimtes van 20 – 25m2

Zie ook: Action verkoopt nu een geniale airfryer met twee aparte delen