Dubbele airfryer van de Action

Je hoeft nu nooit meer te wachten totdat je patat klaar is voordat je je snacks kan klaarmaken. Met de dubbele airfryer van de Action kan je namelijk in mum van tijd de lekkerste gerechten serveren. Door de dubbele manden kan je bijvoorbeeld je patat en snacks of een lekker stuk vlees met verse groenten tegelijkertijd bakken, wat een heleboel tijd scheelt. Omdat je verder geen vet, olie of boter nodig hebt, is het ook nog eens een stuk gezonder. Ook kan je een cake of taart bakken en zelfs fruit of kruiden drogen.

Check deze link om naar de Action website te gaan.

Het apparaat kan je instellen tussen de 50 ˚C en 200 ˚C en door een vermogen van 2400 watt is hij in no time warm. De dubbele smart fryer heeft 12 programma’s, waardoor je altijd de perfecte kip, muffins of pizza’s kan maken. Daarnaast hebben beide manden een inhoud van 3,6 liter, wat genoeg is voor een hele maaltijd voor een gezin. Wil je nou dat alles in een keer op tafel gezet kan worden? Dan kan dit met behulp van de ‘match cook’-functie. Hiermee zijn de gerechten in de manden namelijk tegelijkertijd klaar. Als je dit niet wil is het ook geen probleem. Ze kunnen door de individuele panelen ook apart ingesteld worden.

Dubbele airfryer van de Action

De dubbele smart fryer is ook een droom als je onhandig bent. Je kan je namelijk niet zomaar verbranden door dat de handgrepen die zijn voorzien van een ‘cool touch’-technologie. Dit zorgt ervoor dat ze niet warm worden tijdens het bakken, waardoor je veilig de mandjes uit de airfryer kan halen. Daarnaast is het apparaat zelfs na gebruik ideaal. Zo kan je de manden gewoon in de vaatwasser zetten en hoef je hem niet met de hand schoon te maken.

De airfryer kost slechts 69,95 euro en als je hem nu bestelt, heb je hem binnen drie tot vijf werkdagen voor de deur staan. Let wel op, want hij is alleen verkrijgbaar op de website van de Action.