De 39-jarige John Heitinga is inmiddels uitgegroeid tot een fenomeen in de Nederlandse voetbalwereld en heeft zelf bij grote clubs gespeeld. Zo was hij actief als voetballer voor Ajax en speelde hij voor Atlético Madrid, Everton, Fulham en Hertha BSC. Door zijn verdedigende kwaliteiten kwam hij maar liefst 87 keer uit voor het Nederlands elftal.

 

Na zijn loopbaan als speler werd John assistent-coach bij Jong Ajax en is hij na een aantal jaar aangesteld als hoofdcoach. Maar hier blijft het niet bij, want na het ontslag van Alfred Schreuder is John nu aangesteld als interim-hoofdtrainer van het eerste elftal van Ajax tot er een vervanger is aangesteld en dat gaat hem tot nu toe goed af. Niet alleen op de bank zit hij goed op zijn pek als trainer, maar ook thuis heeft John het helemaal goed voor elkaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AFC Ajax (@afcajax)

Zijn prachtige woning in Amsterdam-Zuid

John Heitinga kocht zijn prachtige woning in Amsterdam-Zuid voor 2.7 miljoen euro. Het luxe pand heeft een woonoppervlakte van 375 vierkante meter, met in totaal negen kamers, waaronder zes slaapkamers en drie badkamers. Het huis is verdeeld over vijf woonlagen, waarbij de bovenste verdieping is bedoeld voor de au pair van de kinderen. Verder heeft het huis een prachtige woon- en leefkeuken en is het prachtig afgewerkt in een moderne stijl wat echt een onwijs mooi effect geeft.

Tot slot beschikt het huis ook over een riante tuin van 84 vierkante meter die is gelegen op het zuiden. Als dat nog niet genoeg is, dan is er ook nog een dakterras aanwezig waar het in de zomer heerlijk vertoeven is. Klinkt als een droom, toch? Maar het kan nog beter. Want de interim-trainer krijgt binnenkort een nieuwe buurvrouw en dat is niemand minder dan Chantal Janzen. Zij heeft recent namelijk een aantal deuren verder een pand gekocht. Zie hieronder een aantal foto’s van het huis of kijk op BekendeBuren:

prachtige-woning-john-heitinga

prachtige-woning-john-heitinga