Comfortabel thuiswerken voor een spotprijsje

Sinds de coronaperiode werken er steeds meer mensen thuis. Wanneer je een lange dag achter de computer moet zitten, dan is het toch prettig als je ook een beetje comfortabel kan zitten. Natuurlijk is het mogelijk om aan de eettafel, of op je loungestoel te zitten. Toch is het wel zo lekker als je in een actieve houding kan zitten, en op een prettige manier de werkdag door kan komen.

Action komt nu met een bureau waar je comfortabel aan kan zitten, en waar jij je monitor op kan plaatsen. Deze verhoging voor de monitor lijkt ideaal. Zo kan je ervoor zorgen dat de monitor op ooghoogte staat, waardoor jij je nek niet de hele tijd hoeft te verbuigen. Ook creëer je daardoor extra ruimte op je fysieke bureaublad. Lekker toch?

Bureau action

Een subtiel en praktisch bureau

Het bureau heeft afmetingen van 80 x 55 x 75 cm. Dit is dus niet bizar ruim, maar perfect wanneer je lekker achter de computer moet werken. Het bureau bevat ook nog een kabelgoot, waardoor je eenvoudig en op een nette manier de snoeren voor je computer/monitor kan wegwerken. Wat overigens ook praktisch is, zijn de verstelbare poten. Hiermee kan je eenvoudig het bureau op de gewenste hoogte zetten, waardoor je prettig aan je bureau kan zitten. Het bureau is gemaakt van een combinatie van spaanplaat en gepoedercoat staal.

Thuiswerken

Let op: het bureau is louter via de website van de Action aan te schaffen, en is dus niet verkrijgbaar in de filialen van Action. Helemaal warm geworden van dit bureau? Hij is sinds 21 mei online te koop voor het bedrag van 29.95 euro.

Thuiswerken heeft overigens absoluut zijn voordelen. Wist je dat thuiswerken ook nog eens gezond voor je is? Om deze vijf redenen is thuiswerken gezond.