Del Hall valt af met een bierdieet

Normale mensen zullen het geen enkel probleem vinden om na een dag hard werken even onderuit te zakken met een biertje binnen handbereik. Zeker in de zomer is een koud glas bier een prima verfrissing. Nu blijkt dat het drinken van bier ook een prima manier is om wat kilo’s kwijt te raken. Del Hall verloor dankzij het bierdieet maar liefst twintig kilo. Blijkbaar doen we er dus verstandig aan om een extra voorraadje in te slaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Del Hall | Beer Influencer (@sgtdel)

Het bier-dieet van Del Hall is net zo simpel als wonderbaarlijk. Hij genoot ruim 46 dagen van het goudgele vocht en bleef na afloop maar liefst twintig kilo aan lichaamsgewicht kwijt te zijn geraakt. Alhoewel hier geen dieet is dat jouw diëtiste je zal aanraden, blijkt het wel enorm effectief te zijn. Zijn inspiratiebron blijkt gevormd te worden door 18e-eeuwse monniken in het oude Duitse Beieren.

Del Hall besloot om 46 dagen lang niks anders te consumeren dan het goudgele vocht. Dat klinkt wellicht lastig, maar voor Del was het een fluitje van een cent. De Amerikaan werkt namelijk in de fabriek van een bierproducent en komt daardoor dagelijks in contact met bier. Blijkbaar is zijn vreemde dieet zo goed bevallen dat hij overweegt om ermee door te gaan. Dat moet geen probleem zijn: hij begint de dag met een paar glazen water om vervolgens over te stappen op het bier.

Terwijl veel mensen na een paar dagen wel genoeg hebben van het goudgele vocht, kan Dal er geen genoeg van krijgen. Denk overigens niet dat hij zich helemaal laveloos dronk, gemiddeld consumeerde hij dagelijks zo’n 4 tot vijf biertjes, niet echt de hoeveelheid waar je elke dag dronken van kan worden. Ook al is hij een groot liefhebber van bier, hij gebruikte het puur om af te vallen.

Dat het volgen van het bierdieet op weinig bijval kan rekenen van zijn lokale huisarts zal duidelijk zijn en hij weet zelf ook hoe ongezond het kan zijn. Toch heeft dat hem er niet van weerhouden om het te proberen. Ook Del Hall weet dat er gezondere manieren zijn om af te vallen, voorlopig heeft hij er profijt van en is het einde nog niet in zicht.

Bron: Trendnieuws