Een blik op de kasteelvilla De Markgraaf in België

De villa van Afrojack, officieel bekend als Kasteelvilla De Markgraaf, is niet zomaar een huis. Dit landgoed biedt je alles wat je zou kunnen wensen. Het huis heeft namelijk een behoorlijke woonoppervlakte van maar liefst 2139 vierkante meter en een terrein van bijna 5 hectare. De volledige privacy die het perceel biedt, maakt het een perfecte plek voor wie wil ontsnappen aan de drukte van het stedelijke, drukke leven.

Binnenin de villa vind je acht ruime slaapkamers en zeven luxe badkamers, ideaal voor grote gezinnen of voor eenieder die van een feestje houdt en gasten ontvangt. De woonruimte is pico bello ingericht en biedt alle comfort die je van een soortgelijke villa mag verwachten. Daarnaast beschikt de villa over een zwembad met wellnessgedeelte, drie garages, een wijnkelder en een luxe keuken die van alle gemakken is voorzien.

Afrojack blijkt paardenliefhebber te zijn

Maar dat is nog lang niet alles wat dit huis te bieden heeft. Dit landgoed is namelijk een waar paradijs voor paardenliefhebbers. Naast het hoofdgebouw zijn er meerdere bijgebouwen, pistes voor paarden en maar liefst 17 stallen! Hier kunnen de grote beesten genieten van alle luxe en ruimte die ze zich maar kunnen wensen. Dit maakt de kasteelvilla bijzonder aantrekkelijk voor paardenbezitters die op zoek zijn naar een plek waar zowel zijzelf als hun paarden in stijl en behoorlijk wat comfort kunnen wonen.

Behoorlijke verlaging van de waarde

Interessant detail om te vermelden is dat de vorige eigenaar de villa ooit te koop heeft gezet voor het astronomisch hoge bedrag van 15 miljoen euro, maar hij kon toen geen koper vinden. Afrojack heeft nooit onthuld wat hij destijds voor de villa heeft betaald, maar insiders vermoeden dat het bedrag vele malen lager lag dan de oorspronkelijke vraagprijs. Nu, vier jaar later, lijkt Afrojack alweer uitgekeken te zijn op het huis en heeft hij besloten het landgoed voor een vraagprijs van zeven miljoen euro te verkopen.

Een koopje van Afrojack of toch niet?

Of Afrojack destijds een koopje heeft gedaan, blijft gissen, maar één ding is zeker: deze kasteelvilla is een unieke kans voor wie op zoek is naar een exclusief en luxueus leven op het platteland van België. Het is nu afwachten hoe snel een nieuwe koper zich aandient voor dit bijzondere stukje vastgoed.

Wil je meer zien van deze indrukwekkende kasteelvilla? Bekijk de beelden en droom weg bij wat misschien wel jouw toekomstige thuis kan worden: