Wie is Noor Omrani?

Noor Omrani is 23 jaar en een getalenteerde Nederlandse hockeyster die bekendstaat om haar indrukwekkende vaardigheden en haar goede looks. Ze is geboren en getogen in Nederland en begon op haar zevende al met hockey. Haar passie en toewijding maakten dat ze nu speelt voor goede clubs in de Nederlandse hoofdklasse.

Omrani stopte vorig jaar als hockeyster bij HC Den Bosch, nadat haar toenmalige Noorse vriend, Marcus Pederson, wegging bij Feyenoord voor de Italiaanse voetbalclub Sassuolo. Ze wilde dolgraag met hem meegaan en had het ervoor over om alles achter te laten. Via Instagram gaf ze aan een hoop te hebben geprobeerd om in het mooie ItaliĆ« te landen. Maar ruim een maand geleden maakte ze bekend weer vrijgezel te zijn na haar relatie, omdat ze haar plekje in het andere land niet kon vinden. “Ik ga op mezelf focussen”, gaf ze aan via Instagram.

Buiten het hockeyveld is Noor ook een populaire figuur op sociale media. Met 48.000 volgers op Instagram, deelt ze regelmatig momenten uit haar dagelijks leven, trainingen en avonturen. Haar volgers waarderen haar niet alleen om haar sportprestaties, maar ook om haar beeldschone uiterlijk. Ze weet wel hoe ze de aandacht op zich moet nemen en dat is meer dan terecht.

De cowgirl look

In haar recente Instagram-post zette Noor Omrani de toon met een stijlvolle cowgirl look. Ze staat gekleed in een prachtige outfit, volledig passend bij het cowgirl leven. Een zwart bikini topje, lange rok met een split en afmakend met een cowboy hoed. De foto straalt zelfvertrouwen uit met de caption: “Howdyyy”. Ze weet hoe ze haar volgers moet vermaken en dat was vanuit haar fans te merken met positieve reacties.

Bekijk hieronder de Instagram-post van Noor Omrani:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NOOR OMRANI (@nooromrani)

Bekijk hieronder meer foto’s van de Instagram van Noor Omrani:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NOOR OMRANI (@nooromrani)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NOOR OMRANI (@nooromrani)