Kamado BBQ is nu bij de Action te koop

“Deze barbecue isoleert uitstekend, heeft goede controle op de luchttoevoer via de 2 roosters en een handige thermometer”, aldus de Action-website. De barbecue heeft een formaat van 45 centimeter. Bovendien is het gemaakt van keramiek, waardoor het een geweldige barbecue is waarmee je zelfs in de winter topgerechten kan maken. Of je nu zin hebt in een goede biefstuk, zalm, tomahawk of allerlei lekkere groenten, je kunt het allemaal bereiden met deze barbecue van de Action.

Omdat keramiek heel goed isoleert blijft vlees sappig en mals en blijft de smaak perfect behouden. Dit maakt deze BBQ zonder twijfel een goede aanschaf.Ook beschikt de barbecue over een ventilatierooster onderaan de barbecue en op de bovenkant van de deksel (de margrietschijf). Hiermee kan je nauwkeurig de luchttoevoer bepalen. Dankzij de temperatuurmeter kan je goed bijhouden hoe heet het in de barbecue is. Zo is de temperatuur perfect te regelen. De barbecue beschikt over wieltjes heeft een hoogte van 1 meter, een zwarte kleur en grilloppervlak van 38 centimeter.

Het mooie van alles: de prijs van deze BBQ is slechts 299 euro exclusief bezorgkosten. Wij hebben even online research gedaan en vonden exact dezelfde BBQ op Bol.com voor een prijs van 499 euro. Een goede deal, toch? Kijk voor meer informatie op de website van Action.

Dat supermarkten of andere grote winkelketens vaker met opvallende gadgets komen, dat bewijst de de Lidl keer op keer. Bekijk maar een het opblaasbare bubbelbad van de Lidl.