De verhaallijn van Land of Bad

In de film Land of Bad wordt beginnend sergeant JJ Kinney onverwachts uitgekozen voor een buitengewoon gevaarlijke missie. Samen met een Delta-force team moet hij in de Filipijnen een gevangen CIA-agent redden. Met zijn team, landen zij met parachutes in de Jungle, maar raakt hij plotseling zijn team kwijt. Met hulp van een drone-piloot genaamd Reaper moet hij zijn weg naar huis weer weten te vinden. Maar dat blijkt nog een behoorlijke uitdaging te zijn.

Bekijk hieronder de trailer van Land of Bad:

Regie en cast van de actiefilm

De regie van de film is in handen van William Eubank. De Amerikaanse regisseur heeft al meerdere grote films op zijn naam staan zoals The Signal en Underwater. Ook spelen er meerdere grote acteurs in de film. Zo speelt Liam Hamsworth (Hungergames) de rol van Sergeant Kinny. Ook zijn broer Chris Hamsworth (The Avengers) heeft een grote rol als Sergeant Abel te pakken. Ook Russell Crowe (Gladiator) heeft een grote rol te pakken als Reaper. Dat belooft een succes te worden!

Wat vinden de kijkers van Land of Bad?

De kijker is lovend over de film. Op X (voorheen Twitter) worden er tal van positieve woorden over de nieuwe actiefilm gedeeld. Wij zetten er een aantal voor jullie op een rijtje.

 

Na deze film nog behoefte aan een goede misdaadfilm? Check dan de beste misdaadfilms op Netflix.