Tom Hanks verkoopt zijn caravan

Met ruim 70 films en tv-series op zijn naam, mag je Tom Hanks rekenen tot een van de beste acteurs van dit moment. Natuurlijk heeft hij daar lekker aan verdiend en wordt zijn vermogen geschat op zo’n kleine 400 miljoen dollar. Daar kan je lekker van leven en dat doet de Forrest Gump acteur dan ook. Je zou denken dat de acteur al een behoorlijk stuk van Amerika heeft gezien, maar blijkt niet helemaal te kloppen, hij gebruikte de caravan vooral als zijn residentie tijdens filmopnames.

 

Airstream Model 34 Limited

In 1993 kocht Hanks zijn caravan, een Airstream Model 34 Limited uit 1992. Dat is redelijk gedateerd zou je denken, maar dat valt absoluut mee. Vanzelfsprekend heeft de acteur de caravan helemaal naar wens aangepast. Kortom, je koopt dus niet zomaar een caravan, maar echt een stukje van Tom Hanks. Zo is de bank helemaal in de stijl van de acteur, net als de andere elementen. Dat zijn er overigens niet zoveel. Verwacht dus geen luxe inrichting want Tom Hanks is blijkbaar eerder de man van ‘less is more’.

Tom-Hanks-Airstream-3-1024x768 Tom-Hanks-Airstream-4-1024x768

Hank’s mobiele woning op de set

Voor de echte Tom Hanks fan is de caravan uiteraard de kans om iets unieks te bezitten. Er zit dus een heel verhaal aan vast. Zo heeft de acteur de caravan meegenomen naar 18 verschillende filmsets. Denk aan Apollo 13, Saving Private Ryan, Forrest Gump en andere topfilms uit zijn carrière. Ongetwijfeld zal je in de caravan dus nog bijzondere dingen aan kunnen treffen die te maken hebben met zijn films.

Tom Hanks camper

Geen vriendenprijs voor de historische caravan

Uiteraard blijft het gewoon een leuke caravan, maar wel een van elf meter lang. Je hebt dus alle ruimte om lekker je ding te doen. Verwacht echter geen vriendenprijs. De veiling van de caravan zal naar verwachting een flink bedrag opleveren, houd rekening met een minimaal eindbod van 150.000 tot 250.000 dollar of zelfs meer. Of dat een realistisch bedrag is durven we niet te zeggen, maar we weten wel dat het de enige caravan ter wereld is met de handtekening van Tom Hanks.