Waar kennen we Abbey Hoes van?

Abbey Hoes kennen we allemaal wel van haar vele acteerklusjes. Op dit moment is ze bezig met opnames voor de nieuwste film Costa, maar dat is absoluut niet haar eerste acteerklusje. Zo staat er inmiddels een waslijst aan ervaring op haar naam en kunnen we haar verder nog kennen van films als Zwaar verliefd, Liefde zonder grenzen en Verliefd op Cuba. Ook vind ze het leuk om zo nu en dan mee te doen aan een tv-programma. Zo deed ze vorig jaar mee aan de eerste editie van het nieuwe programma de Verraders en was ze onlangs te zien in het Perfecte Plaatje.

Abbey Hoes en vriendin in lingerie

Abbey Hoes houdt op z’n tijd wel van wat intiemere foto’s. Het is immers niet de eerste keer dat ze zich van deze kant laat zien. Onlangs liet ze haar nieuwste tattoo zien die zich op een wel heel intieme plek bevindt. Ook nu steelt ze weer de show, maar dit keer niet helemaal alleen.

Samen met vriendin Tess Duinker maakte ze een fotoreeks in lingerie. Foto’s op en voor een bed gemaakt in de spiegel. Zie hieronder de leuke fotoreeks op Instagram:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)


De verschillende foto’s zijn achter elkaar geplakt en tot een filmpje gemaakt. De vele verschillende foto’s zijn allemaal in kanten lingerie geschoten en de dames nemen zonder problemen verschillende sexy poses aan.

Zoals we net al zeiden, is dit niet de eerste keer dat Abbey Hoes zich van deze kant laat zien. Bekijk hier de video van hoe ze eerder topless rond danste in de kamer.