Sexy vrouwen

Vrijwel alle mannen zijn op zoek naar de meest sexy vrouwen om een leuke tijd mee te beleven. Natuurlijk verschilt smaak van. De een houdt van kleine blonde vrouwen en de ander van langere brunettes. Het enige wat wel enigszins overeen komt, zijn de vrouwelijke trekjes waar we stiekem allemaal gek op zijn. Uit onderzoek is een overzicht gekomen met de meest sexy vrouwen en hun aparte trekjes.

Emotionele onbeschikbaarheid:

Mannen hoeven niet altijd een vrouw die te overgevoelig is. Als de vrouw er niet altijd een punt van maakt, zit het goed. Ze zijn simpelweg minder gevoelig voor emoties, en dat bevalt de man vaak wel. Minder discussies, minder gezeik van beiden kant, heerlijk.

Tattoos:

‘Tattoos maken een vrouw vaak uitdagender en dus in de ogen van vele mannen opwindender. Ook wordt daaraan toegevoegd dat piercings en onnatuurlijke haarkleuren toch ook echt in de smaak vallen. Een lichaam dat helemaal is onder getatoeëerd of een aantal kleine tattoos is natuurlijk wel een groot verschil.

Sexy vrouwen MAN MAN
Foto Instagram: alyshanett

Slordige make-up

Veel mannen willen geen barbie in huis hebben. Een slordige make-up is af en toe toch best wel sexy. Een eyeliner die net wat uitgeschoten is, een iets te rode lippenstift of een te donkere oogschaduw. Perfectie hoeft echt niet altijd.

Liefdevolle conflicten

Kleine gevechten, dat toch eigenlijk meer stoeien is dan ruzie maken. Stoeien vinden de meeste mannen (en vrouwen) toch wel leuk om te doen. Fysiek contact maakt het toch iets spannender dan we allemaal denken.

Slechte hygiëne

Mannen hebben toch een bijzondere aantrekkingskracht voor vrouwen. Zweterige sokken en ondergoed zijn blijkbaar zo slecht niet. Waarschijnlijk is dit puur omdat de man zelf niet alleen een beetje viezig is, dat kan niet anders. Lekker samen op de bank naar jullie serie kijken in een joggingbroek, helemaal prima.

Heb je nou een leuke vrouw gevonden, dan wil je natuurlijk een kans maken. Volg deze tips en jij wordt woest aantrekkelijk voor de vrouwen.