De verhaallijn van ‘A Nearly Normal Family’

Op 24 november is er een nieuwe Scandinavische miniserie, genaamd ‘A Nearly Normal Family’, uitgebracht op Netflix. De serie gaat over het gezin Sandell, welke bestaat uit priester Adam, advocate Ulrika en hun 19-jarige dochter Stella. Zij lijken een doodnormaal leven te leiden in een nette wijk buiten Lund in Zweden. Uiteindelijk krijgt de familie een grote klap, want Stella wordt gearresteerd voor beschuldiging van een heftige misdaad. De ouders weten van niks en weten nu niet wat ze moeten doen. Wat is er allemaal gebeurd? Ze doen er alles om om hun dochter Stella te helpen en te beschermen. Alleen kennen ze hun dochter wel? En kennen ze elkaar wel?

Check hier de trailer van de Netflix-miniserie ‘A Nearly Normal Family’:

 

Reviews van IMDb en reacties van de Netflix-kijkers

De nieuwe Scandinavische serie op Netflix wordt supergoed ontvangen bij de Netflix-kijkers. Ook de kenners van IMDb zijn positief. Zo beoordelen ze de miniserie met een 6.9 / 10 sterren. Een meer dan prima score.

Op (X), wat voorheen beter bekend stond als Twitter, zijn de normale kijkers ook positief over deze nieuwe Netflix-serie. Wij selecteerden een aantal reacties van de kijkers: