Wie is de winnares van Miss België 2023?

Emilie Vansteenkiste (22) is geboren op 25 oktober 2001 in België in het prachtige dorpje Elewijt. Emilie is een prachtig Vlaams model die zich naast het modellenwerk ook bezighoudt met een baan als danslerares. In 2022 stond Emilie in de peilingen van de titel van Miss Vlaams-Brabant en ging ze uiteindelijk met de prijs naar huis. Het jaar daarop wist ze een dubbele prijs in de wacht te slepen: Miss België 2023 en Miss Model in 2023. Kortom, de schoonheid van deze Vlaamse dame wordt zeker erkend.

Als sinds klein af aan danst Emilie graag. Deze passie is altijd bij haar gebleven. Momenteel geeft de brunette les en neemt ze deel aan Latin-danswedstrijden. Naast haar hobby’s studeert ze nog ergotherapie. Een alleskunner!

emilie vansteenkiste instagram

Wat wij enorm kunnen waarderen aan de schoonheid van Emilie, is dat ze een natural beauty is. Ze gebruikt slechts wat mascara, blush en minerale make-up. Ze zorgt dus goed voor zichzelf om er zo stralend mogelijk uit te zien.

Emilie Vansteenkiste blaast België omver met haar schoonheid

Emilie is gelukkig ook actief op sociale media. Ze gaat als een raket sinds ze Miss België 2023 heeft gewonnen. Op TikTok heeft ze momenteel al meer dan 555.000 volgers en op Instagram staat de teller al op meer dan 27.500 volgers. Wij verzamelden een aantal foto’s van het Instagramaccount van Emilie Vansteenkiste. Bekijk ze hieronder:

emilie vansteenkiste instagram

winnares miss belgie 2023