Drie maal is scheepsrecht

Jay Z en Beyoncé zijn al jaren samen en ze zijn dus ook al best een tijdje op zoek naar een huis. In 2014 hadden ze een prachtig huis in Beverly Hills op het oog. Deze moest 70 miljoen dollar kosten en het koppel besloot er voor te gaan. Helaas werden ze niet uitgekozen wat de maker van Minecraft, Markus Persson, bood hetzelfde bedrag. Echter stemde hij af te zien van eventuele onvoorziene omstandigheden en zou hij ‘contant’ gaan betalen. Hierdoor werd hij uiteindelijk gekozen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce)

In 2015 had het stel wederom een huis in Beverly Hills op het oog, dit keer was het een landhuis waar ze 49 miljoen dollar voor boden. Helaas voor het stel werd dit bod wederom afgewezen. Gelukkig was het een paar jaar later eindelijk zover, ze vonden namelijk hun droomhuis in Bel Air.

 

De 88 miljoen dollar mansion van Jay z en Beyoncé

In augustus 2017 kochten Jay Z en Beyoncé dan eindelijk hun droomhuis. Het is een Bel Air-mansionin eigentijdse stijl. De vraagprijs werd destijds geschat op 120 miljoen dollar, maar het stel heeft dit voor veel minder op de kop weten te tikken. Uiteindelijk heeft het koppel dit huis gekocht voor 88 miljoen dollar. Eigenlijk bijna een koopje.

Er stond in 2013 nog een hele andere woning die voor 15 miljoen dollar werd gekocht. Deze eigenaar heeft dit huis er direct gesloopt en er het recente herenhuis op het perceel gebouwd. Dit is dan ook uiteindelijk het huis dat Jay Z en Beyoncé hebben gekocht.

Het huis waar de twee in wonen is een huis met acht slaapkamers, elf badkamers, kogelvrije ramen, een garage voor maar liefst vijftien auto’s, personeelsverblijven, vier zwembaden en een basketbalveld. Het zijn in totaal zes gebouwen met bij elkaar een woonoppervlakte van ongeveer 30 duizend vierkante meter. Het is een smart woning die nieuwe technologische functies uit die tijd bevat.

Het stel heeft nog 750 duizend dollar neergelegd om een aantal renovaties te verrichten aan het huis. Ze hebben een back-up generator laten installeren en ze hebben een extra woonruimte onder de zwembaden toegevoegd.

Hieronder nog een aantal foto’s van het prachtige huis:

mansion-bel-air-jay-z-beyoncé

mansion-bel-air-jay-z-beyonce

mansion-bel-air-jay-z-beyonce

In die garage komt in ieder geval één dikke auto staan. Jay Z en Beyoncé kochten namelijk de aller duurste auto ooit.