De deelname van Sem aan Ex on The Beach: Double Dutch

Sem deed mee aan het vorige seizoen van Ex on The Beach: Double Dutch. Ze kwam binnen als ex van de casanova van het huis Dusty Taconis. Hij had nog wel een gevoel bij haar en na een aantal afleveringen leek het gevoel van Sem voor Dusty nog veel meer te zijn.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sem (@semdeconinck)

Echter vond Dusty het veel te leuk met al het andere vrouwelijk schoon dat rondliep op het eiland, maar hier was Sem niet van gediend. Maar ze vond hem simpelweg te leuk en vergaf hem voor elke stap. Helaas voor Sem (of juist niet) wist Dusty zich maar niet weten te gedragen op het eiland en was ze er uiteindelijk helemaal klaar mee, het is nooit wat geworden tussen de twee. Al erg snel na de uitzending van de laatste aflevering kwam Sem met het nieuws naar buiten dat ze nu heel erg gelukkig is met haar vriend Jason.

Sem is een echte beachbabe

Op het strand van Ex on The Beach: Double Dutch kwam Sem, in eerste instantie boos, maar daarna met een grote glimlach binnen. Ze heeft een stralende lach waar je vrolijk van wordt, maar ook over haar lichaam zijn we te spreken. Ze heeft een sportief, strak figuur die ze via deze foto op Instagram nog extra in het zonnetje zette.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sem (@semdeconinck)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sem (@semdeconinck)


*Update: op het moment van schrijven hebben we gezien dat Sem en haar vriend een ongeluk hebben gehad met de auto. We wensen jullie veel sterkte en herstel toe!