Voor € 490.000 een appartement in Amsterdam

Als je op zoek bent naar een woning in een grote stad zijn de startprijzen al enorm hoog. Veel mensen hebben dit niet zomaar liggen en kunnen het ook niet zo ophoesten. Zeker in vergelijking met andere landen kun je echt rot schrikken van wat je voor bepaalde prijzen kunt krijgen. Even een voorbeeld. Als je een woning van €490.000,- zoekt in Amsterdam heb je al niet ontzettend veel keuze, maar wij vonden op Funda een woning in Amsterdam-Oost, in de Dapperbuurt. Het appartement heeft een oppervlakte van 59 vierkante meter en twee slaapkamers.

amsterdam huis funda

amsterdam oost appartement

We kunnen wel eerlijk zijn dat het een mooi appartementje is, waarbij je hoogstwaarschijnlijk zelfs moet overbieden. Echter is het niks vergeleken met wat je met dat geld in Colombia kan kopen.

Voor € 490.000,- een megavilla in Colombia

Als je pas echt jaloers wilt worden dan moet je vooral verder lezen, want als je als een echte koning wilt leven moet je even verhuizen naar Colombia. Voor bijna vijf ton kun je in Amsterdam een mooi appartementje krijgen geschikt voor twee of drie personen. Maar kijk eens wat voor een enorme villa met zwembad je in Colombia kunt krijgen. Het Instagram-account Luxury Listings plaatste de onderstaande video waarin de makelaar de camera rondleidt door het prachtige huis in Colombia. Deze villa is gelegen in Anapoima, zo’n 87 kilometer van Bogotá. Check de video hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luxury Listings (@luxury_listings)

Lees ook: Jurriën Timber koopt prachtig appartement in Amsterdam voor €1,6 miljoen.