De carrière van Jurriën Timber

Jurriën Timber is met zijn 21 jaar een van de grootste talenten op de Nederlandse velden. De centrale verdediger maakte veel indruk bij Ajax en mag zichzelf tegenwoordig ook onderdeel noemen van het Nederlandse voetbalelftal. En natuurlijk om niet te vergeten zat hij in de definitieve selectie voor het WK in Qatar. Op de eerste wedstrijd van Oranje na stond hij iedere keer in de basisopstelling.

 

Duidelijk dat hij veel talent heeft en dit ook graag laat zien op het veld. Ook is dit talent te zien geweest op het grote scherm. Er is namelijk een documentaire gemaakt over Timber en mede Ajax-spelers Ryan Gravenberch en Devyne Rensch.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jurrien Timber (@jurrientimber)

Het appartement op de Zuidas

Voor een 21-jarige heeft Timber al een lekker bedrag bij elkaar gespeeld. Dat kan je ook terugzien aan het luxeappartement dat hij recent gekocht heeft aan de Amsterdamse Zuidas. Het gaat om een appartement van 1,6 miljoen euro met een woonoppervlakte van 151 vierkante meter. Het penthouse beschikt over vier slaap- en twee badkamers. Verder is er een grote open keuken die voorzien is van verschillende inbouwapparatuur met een keukeneiland, waar je aan kan zitten. Door de grote open ramen en dat feit dat de woning op de veertiende verdieping ligt, is er veel natuurlijk lichtinval in de zowel de keuken als de woonkamer.

Jurriën kan geniet van het uitzicht op zijn terras, van ongeveer 60 vierkante meter en gelegen op het zuiden. Ideaal! Daarnaast heeft de voetballer een parkeerplek gekocht in de garage. Dit kostte hem zo’n 100.000 euro, maar dit bedrag zat verwerkt in de koopsom. Zie hieronder foto’s van het luxe penthouse of kijk op BekendeBuren:

Jurriën Timber huis gekocht

woning ajax speler zuid as amsterdam jurrien timber