30-daagse pizza challenge van Ryan Mercer

Personal trainer Ryan Mercer uit Bangor in Noord-Ierland besloot een wel heel bijzonder dieet te volgen. Zo besloot hij namelijk om 30 dagen lang alleen maar pizza te eten om te zien wat het effect hiervan na een maand zou zijn. En de resultaten zullen je verbazen. Ryan plande zijn dieet zorgvuldig in en naast het eten van de pizza’s bleef hij sporten zoals hij dat normaal gesproken ook doet. Daarbij maakte hij al zijn pizza’s ook nog eens zelf!

Gedurende het speciale dieet at hij tien stukken pizza per dag, als ontbijt, lunch en diner. En je zal denken dat hij na een maand pizza eten wel wat in gewicht zou zijn aangekomen, maar het tegendeel is gebleken. Ondanks het eten van tien stukken pizza per dag wist hij het voor elkaar te krijgen om 4 kilo af te vallen en is hij nu zelfs nog meer gespierd dan voor hij aan deze challenge begon. Waarom hij besloot om een maand lang pizza te eten? Dit deed hij om aan de mensen te laten zien dat het mogelijk is om met een dieet af te vallen, zonder dat je je favoriete eten hoeft te beperken. Pizza is een van Ryans favoriete voedingsmiddelen, dus dat hij de hele maand pizza heeft kunnen eten zou hij vast niet erg hebben gevonden.

Volgens Ryan is januari voor veel mensen een moeilijke maand als het gaat om fitnessdoelen. ”Ik wilde benadrukken dat vetverlies niet alleen te maken heeft met hoeveelheid calorieën die je inneemt, maar dat het ook niet gaat om beperking.”, aldus de personal trainer. Zie de YouTubevideo hieronder voor zijn speciale dieet:

Nog een dieet waarbij je je favoriete eten niet voor hoeft te laten staan is het 16/8 dieet. Lees hier meer over dit dieet.